У Луцьку відкрили футбольну виставку

У Луцьку відкрили футбольну виставку
За сім днів до початку Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 в Луцьку відкрили виставку робіт та експозицій, пов’язану із волинським, українських та світовим футболом.

Відкриття виставки «Волинь зустрічає чемпіонат Євро-2012» відбулось 31 травня в приміщення ПАТ «Укрсоцбанк».

За словами голови Волинської асоціації колекціонерів «Паритет» Анатолія Сєркова, виставку підготувало багато футбольних колекціонерів.

Серед експонатів – значки, прапори, квитки з матчів, автографи футболістів, фото із відомими українськими, радянськими та світовими зірками футболу, кубки, м’ячі, книжки, фотографії, афіші тощо.

Посередині холу організатори повісили величезний український прапор із автографами. Його за собою на змагання возили волинські параолімпійці.

Анатолій Сєрков зауважив, що зазвичай, коли щось відкривають, то перерізають жовто-блакитну чи червону стрічку. А оскільки виставка присвячена футболу, то на траві організатори облаштували невеличке футбольне поле і відкрили захід пробивши м’ячем по воротах.

Потому для всіх дитячий колектив із Луцька виконав танець присвячений «Євро-2012».

Також в рамках дійства для усіх презентували сукню від луцької майстрині Ольги Шипелик. Створювати їй образ «Євронареченої» допомагала дизайнерка Анна Дідух. Модель пройшлася по залу та викликала чимало оплесків у глядачів.

По закінченню гості свята пригостились величезним тортом із символікою «Євро-2012».

Виставка «Волинь зустрічає чемпіонат Євро-2012» діятиме до 1 липня з 10 до 16 години кожного дня у приміщенні «Укрсоцбанку» за адресою вулиця Шопена, 22а.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкрили футбольну виставку
01 червень, 2012, 11:17
Чоловік побив 77-річну тещу
01 червень, 2012, 10:30