Переселенцям також вручатимуть повістки

Переселенцям також вручатимуть повістки
Вимушені переселенці з території Криму і Донбасу підпадають під часткову мобілізацію на рівні з усіма.

Про це заявив перший заступник начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генштабу, генерал-майор Володимир Талалай в ефірі програми «Події» на каналі Україна, - повідомляє IA ZIK.

«Ті громадяни України, які під впливом обставин покинули територію Криму, окуповані терористами території, – вони стають на тимчасовий облік, реєструються за новим місцем проживання. І вони виконують ті ж правила для військовозобов’язаних», – сказав Талалай.

За його словами, повістки будуть надсилати за новим місцем проживання. Раніше переселенців закликати до Збройних сил не планували.

За результатами робочої зустрічі з членами Кабінету Міністрів України, головами обласних, а також Київської міської державної адміністрації Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про додаткові заходи щодо забезпечення проведення часткової мобілізації в 2015 році».

Мобілізацію в Україні зірвати не вдасться ні зовнішнім, ні внутрішнім ворогам, - заявив нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.