Камерний оркестр «Кантабіле» розпочав мистецьку акцію у Володимирі-Волинському. ФОТО

Камерний оркестр «Кантабіле» розпочав мистецьку акцію у Володимирі-Волинському. ФОТО
Камерний оркестр «Кантабіле» продовжує свою мистецько-патріотичну програму «Боже, храни Україну», виступаючи у навчальних закладах Волині.

30 січня академічний оркестр Волинської обласної філармонії завітав до музичної школи у Володимирі-Волинському.

З цією ж музичною програмою колектив нещодавно виступав перед військовослужбовцями у зоні АТО. Художній керівник оркестру, народний артист України Товій Рівець пишається тим, що саме його оркестр здійснив першу волонтерсько-мистецьку акцію від обласної філармонії на території бойових дій.

«Ця мистецька акція – безпосередня розповідь про найважливіші цінності, які сьогодні мають згуртувати наше суспільство, зробити сильнішими наші почуття і ще більше підкреслити головні цілі, яких ми повинні досягти», - зазначив Товій Рівець.

Колектив камерного оркестру «Кантабіле» планує об’їздити з цією програмою усю Волинь. Вони вже встигли побувати у Ковелі, Луцьку та Нововолинську.

Виступають саме для молоді недаремно, адже, як зазначає Товій Рівець, молодь – це опора і майбутнє.

Концерт розпочався з пісні-молитви «Боже, храни Україну», після чого музиканти виконали композицію-реквієм «Adagio» у пам'ять усіх полеглих воїнів.

Наступного тижня подібні концерти відбудуться майже в усіх навчальних закладах Володимира-Волинського. Вхід на концерт платний, а усі виручені кошти підуть на потреби військових у зоні АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мистецькою перлиною в патріотичній програмі «Боже, храни Україну» камерного оркестру «Кантабіле» незаперечно є квартет "Авторгаф".
Відповісти
Варто було б і патріотичні мотиви послухати "батькам" міста та їхній бандитській челяді.Може б духовно багатшими стали...Зрештою "Кантабіле" " мурку" не виконує..
Відповісти
Останні новини
Камерний оркестр «Кантабіле» розпочав мистецьку акцію у Володимирі-Волинському. ФОТО
31 січень, 2015, 12:46