Романюк звільнив директора Луцького підприємства електротранспорту

Романюк звільнив директора Луцького підприємства електротранспорту
Луцький міський голова Микола Романюк своїм розпорядженням звільнив директора Луцького підприємства електротранспорту Анатолія Тимощука.

Документ датується 29 січня, - пише "Волинський інформаційний портал".

У тексті розпорядження йдеться: «Звільнити 29 січня 2015 року Тимощука Анатолія Вікторовича з посади директора Луцького підприємства електротранспорту у зв’язку з закінченням строку трудового договору». Підставою стала заява керівника підприємства.

Тож ЛПЕ було зобов’язано провести відповідний розрахунок та виплатити Тимощуку грошову компенсацію за п’ять календарних днів невикористаної щорічної відпустки за період роботи з 21.01.2014 по 20.01.2015 та компенсацію за один календарний день щорічної відпустки за період роботи з 21.01.2015 по 29.01.2015.

Тимчасово, на період до призначення на контрактній основі директора Луцького підприємства електротранспорту, виконання обов’язків директора з 30 січня 2015 року покладено на першого заступника директора з фінансів Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Домбіка з правом першого підпису у фінансових документах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно зробив! Біжи Толя біжи і не оглядайся. Бо як копнуть запчастини їх вартість їх необхідність валяються на складах. А шини? А ремонти? А де зарплата? Хто побіжить слідуючий? Домбік в темі!
Відповісти
Нехай йде цей шут гороховий. Хвальби повні торби, а в ті торби хоч насе*и.
Відповісти
Нехай ще злодюгу і брехуна Бабича В.Д. заільнять!
Відповісти