У Луцьку відзначатимуть 71-річницю визволення міста від нацистських загарбників

У Луцьку відзначатимуть 71-річницю визволення міста від нацистських загарбників
Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження «Про відзначення 71-ої річниці визволення міста Луцька від нацистських загарбників».

Відповідно до документа затвердили перелік заходів для належного вшанування ветеранів війни, полеглих воїнів, героїв фронту і тилу, учасників бойових дій, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Відтак, 2 лютого о 10:00 відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку у мікрорайоні Теремно.

Цього ж дня о 12:00 відбудеться панахида та покладання квітів до пам’ятного знаку «Невідомому солдату» на меморіальному комплексі «Вічна Слава» за участі представників галузевих підприємств, установ, організацій міста, представників громадських організацій, ветеранів, учнів.

Упродовж лютого у навчальних закладах та бібліотеках міста будуть організовані тематичні години, літературні виставки, експозиції, що висвітлюють історичні події визволення міста Луцька від нацистських загарбників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюк ,старий комсомолець...
Відповісти
Та вже б в один час "чествували" визволення - 3 нардепи теж Росію не вважають агресором - мабуть визволителями?
Відповісти
ДОброго дня! А чи не можуть пояснити мер та владці міста, чому саме від "нацистських загарбників"? У вас у міській раді є хоч один історик, який би міг вам всім пояснити різницю між нацистами і фашистами? Шановні міські владці - вивчайте історію та читайте Закони України, зокрема, Закон України " Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" - Стаття 2 другий абзац, третя строка. По друге та ж Стаття 2: "недопущення фальсифікації історії Великої Вітчизняної війни у наукових дослідженнях, навчально-методичній літературі,
підручниках та засобах масової інформації;". А ви своїми Рішеннями, шановний мере, робите протилежне цьому наведеному абзацу. Нацистський режим, але не нацистські загарбники, а німецько-фашистські.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відзначатимуть 71-річницю визволення міста від нацистських загарбників
31 січень, 2015, 17:48