Військовослужбовцям 14-ої бригади подарували автомобіль. ФОТО

Військовослужбовцям 14-ої бригади подарували автомобіль. ФОТО
Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик вручив ключі від автомобіля марки Jeep Cherokee військовослужбовцям 14-ї окремої механізованої бригади.

Долучилися й представники обласної влади, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Зокрема – радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук та заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

Автівку придбав і переобладнав за громадський діяч та підприємець Сергій Коба. Разом із машиною бійцям передали комплект шин, ящик згущеного молока та тушонки.

Крім того, у зону антитерористичної операції передадуть і український прапор із підписами солдатів 14-ї бригади, який майорітиме на передовій.

"Від щирого серця хочу подякувати, за те що ви постійно долучаєтеся і допомагаєте волинським бійцям, які обороняють кордони нашої держави. Дай Бог, щоб все нарешті закінчилось і в Україні настав мир, якого ми всі прагнемо. Побажання солдатам одне – повертайтеся живими", - сказав Сергій Кошарук.

Василь Мазурик також подякував волонтерам і тим людям, які долучилися до цієї благодійної справи.

Окрім того, він додав, що з Волині незабаром планують відправити і вантажівку з лісоматеріалами для відновлення Маріуполя.

Також до відправки на Схід готуються гуманітарні вантажі з ліками, продуктами харчування та теплим одягом.

На завершення відбулося освячення машини, яка відправилася у місце дислокації військовослужбовців 14-ї бригади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир-Волинський гордиться людьми, здатними допомогти нашим воякам.Сергію Коба, Ти молодець!
Відповісти
Коба Сергій - один з тих, на кого Володиир дивиться з надією і перспективою.
Відповісти
Проходив мимо і бачив процедуру передачі автомобіля. Патріотично! Якби був до цього часу франківський недороблений лемко колісник, то він би жменю снігу з двору не дав би. Мазурик став на коліно, поцілував прапор і передав автомобіль. Мазурику Слава!!! Слава Героям!!! Нехай цей всюдихід послужить нашим бійцям!!!
Відповісти
Дійсно Мазурик патріот і людина на своєму місці. Більше б таких і порядок був би не тільки в лісгоспах....
Відповісти
мабуть Сергій Шеремета.....
Відповісти
а що - не можна просто без реклами подарувати авто, можливо Мазурик до цього взагалі не має відношення.Хто з тих на фото доклався до даної акції?.......
Відповісти
має відношення Мазурик та лісівники, адже інформація не вірна у статті...Автівку вдалося придбати за кошти, зібрані волинськими лісівниками в рамках акції підтримки української армії. З-за кордону автомобіль доставив голова Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська Сергій Коба.
Відповісти
"Свобода" є "Свобода"! І хто би що не говорив.Володимир , запамятай, це єдина партія в місті з якою Саганюку не по дороза. Патріоти, так тримати!!!Слава Україні !!!
Відповісти
Дякую Волиньлісу за допомогу та підтримку наших воїнів. Це було так щиро та людяно. Все таки є на нашій землі небайдужі люди!!!!!
Відповісти
Молодці хлопаки. Респект ВАСИЛЮ МАЗУРИКУ і СЕРГІЮ КОБІ !!!!
Відповісти
Мазурик справжній патріот дякуючи таким як він Коба ми ще маєм Україну.СЛАВА УКРАЇНІ СЛАВА ТИМ ГЕРОЯМ ЯКІ БОРЯТСЯ ТА ДОПОМАГАЮТЬ.
Відповісти
Таких новин не варто поширювати, бо "папа" з гапоном лопнуть від дискомфорту.
Відповісти
Танков все меньше, а "Богданов" всё больше. И раскраска для зимы отличная
Відповісти
Те, що "танків" менше - погано, але не рівняйте колісну техніку до бронетехніки. В умовах сучасної війни механізовані підрозділи потребують велику кількість колісної техніки (особливо вантажної, хоча "пасажири" теж дуже потрібні), можете перевірити орг структуру мотобатальйону США, ( кількість колісної техніки в ньому). Дякуємо за допомогу панове.
Відповісти
А в москалів твоїх, хочеш сказати, білі зимові бобіки???
Відповісти
Сказано--зроблено ! Скільки допомогла фронту гопота і престарілі комсорги, які правлять Володимиром ? То хоч би писки позакривали і на пенсію... бігом!
Відповісти
Украінці вже двічі переконались що то за свобода
Відповісти
Після конкретних справ і непоодиноких як не вступити у "Свободу"?Слава патріотам України, ганьба провладним млямлям!!!
Відповісти
Нарешті партія за яку я голосував, не зрадила мої очікування.Респект "Свободі", свободівцям і всім патріотам держави! Коба , змети провладну сатану, матимеш ще більший кредит довіри від громади!
Відповісти
За те, що свободівці допомогли війську , завтра влетить комусь від мера бо прогавили і не обгадили патріотів на сайті.Розгон в міській раді буде капітальний. Неугодних коментарів багато.А на десерт влетить поц- дзідзею.Не відробляє сорок тисяч з біржі.
Відповісти
Не переживай , завтра вранці вся петроградська рада заворушиться.Ото бруду ллянуть.
Відповісти
волентерська діяльність це звісно добре, й кожен може до цієї доброї справи долучитися.! Мазірик молодець, Коба та інші активісти...й якби по більше таких людей, а їх дякувати БОгу не мало є..ми переможемо війну на сході !
Відповісти
Це ще й депутат котрий не ліг під владу а в нас в місті це подвиг. Так тримати
Відповісти
Респект дієвим представникам володимирської громади.Перелякані петром і його слугами педагоги, беріть приклад і розповідайте дітям, а не марудьте маразматичні книжні цитати. Ось і тема для виховної години.Ось і приклад патріотизму .Досить мурижити "патріотичні"конспекти!Як боїтеся, вдягайте памперси.
Відповісти