Відомий коуч навчав лучан «розбиратись» у собі за допомогою дзеркала. ФОТО

Відомий коуч навчав лучан «розбиратись» у собі за допомогою дзеркала. ФОТО
Член Клубу професійних коучів України Володимир Жерновой продемонстрував у Луцьку свою авторську техніку «ВЗОР», за допомогою якої допомагає людям вирішувати життєві проблеми.

Заняття відбулося в рамках Луцького клубу коучів у суботу, 31 січня.

Для проведення такого «сеансу» потрібне дзеркало чи камера на ноутбуці (телефоні, планшеті тощо). Інколи вникає потреба використати дзеркало у повний ріст людини.

Суть методики полягає у тому, що коуч ставить людині спеціальні запитання, які допомагають їм знайти власні проблеми і сказати правду про причини й способи вирішення цих проблем прямо собі в очі. Однак техніку ставити такі запитання індивідуально для кожної людини та коучинг загалом потрібно вивчати не один день, - пояснив Володимир Жерновой.

Також коуч розповів лучанам про інші елементи, що формують життєвий успіх людини, зокрема ставлення до проблем, грошей, влади, оточення.

Довідка
Із грудня 2014 року у Луцьку діє регіональний осередок Клубу професійних коучів України. Щомісяця на засідання клубу планують запрошувати відомих українських коучів, які розповідатимуть та демонструватимуть власні авторські методики і підходи до цієї професії.

На збори клубу запрошують не тільки людей, що хочуть стати коучами, але і зацікавлених знайти для себе щось нове за допомогою різних методик.

Коучинг (від англ. coaching — тренерство) — інструмент особистісного й професійного розвитку, формування якого почалося в 70-х роках XX століття. Джерела коучингу лежать у спортивному тренерстві, позитивної, когнітивної й організаційної психології, в уявленні про усвідомлене життя й можливостях постійного й цілеспрямованого розвитку людини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це проосто смішно,в якому вимірі живуть ці істоти?)))
Відповісти
дуже круто було! Дякуємо! :-)
Відповісти
Останні новини
Відомий коуч навчав лучан «розбиратись» у собі за допомогою дзеркала. ФОТО
01 лютий, 2015, 08:52