Терористи витісняють українських військових з Дебальцевого плацдарму

Терористи витісняють українських військових з Дебальцевого плацдарму
Упродовж останніх діб російсько-терористичні війська продовжували активні дії в районі Дебальцевського плацдарму.

Про це на повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, - передає Еспресо.TV.

Від спроб створення котла шляхом перерізання шляхів постачання біля "горловини" плацдарму, противник перейшов до тактики "витіснення" українських військ з даного району.

Удар завдається за двома напрямками, що сходяться, через населені пункти Чорнухине і Вуглегірськ безпосередньо на Дебальцеве з метою змусити українські підрозділи, які знаходяться в самому місті і південніше нього, відійти на північ.

На даний момент відзначається дії як мінімум чотирьох тактичних груп терористів і російських найманців, які намагаються взаємодіяти між собою і організувати узгоджений наступ.

При цьому дві тактичні групи діють на Вуглегорському напрямку, одна - на напрямку Чорнухиного, і у напрямку від Нікішине здійснює фронтальний "тиск" ще одна тактична група бойовиків.

Всього в активних діях в районі Дебальцевського плацдарму на даний момент бере участь з боку супротивника порядку 3500 осіб, 35 танків, близько 90 бойових броньованих машин (ББМ).

Дії даних 4-х тактичних груп російсько-терористичних військ підтримують 3 артилерійські групи (всього до 60 гармат ствольної артилерії і близько 32 установок РСЗВ).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо буде те що з Світязем у Вуглегірську.
Відповісти
Ще на сході териристам допомогають 4 тактичні групи інопланетян в яких 80 самохідних бластерних гармат і 32 установки ХЗЩТ. Якщо бред.. то щоб цифри були точні і всі хавають за правду. Тимчуку треба іноді слухати що говорять військові Генштабу, не ведуть українські війська бойових дій з російською армією (Муженко)!!
Відповісти
Останні новини
Терористи витісняють українських військових з Дебальцевого плацдарму
02 лютий, 2015, 08:09