На Волині всіх депутатів райради «покарали» повістками

На Волині всіх депутатів райради «покарали» повістками
Всім депутатам однієї із районних рад Волині, які не хотіли сприяти мобілізації в районі, вручили повістки.

Про це повідомив під час оперативної наради у понеділок, 2 лютого, військовий комісар обласного військового комісаріату Роман Кулик.

За його словами, в цій районній раді депутати не хотіли сприяти поширенню повісток та заохоченні мобілізації. При цьому він відмовився назвати, яку саме районну раду покарали.

Натомість голова Волинської ОДА Володимр Гунчик зазначив, що це один із північних районів Волині, де були випадки саботажу мобілізації.

Нагадаємо, такий випадок був у Шацькому районі. Там місцеві жителі перешкоджали розвезенню повісток і вимагали їх знищувати. На в’їзді до трьох населених пунктів громадяни перешкоджали руху автомобіля та вимагали у працівників військкомату знищити повістки.

Як розповів начальник УМВС Петро Шпига, «рознощиків» повісток оточив натовп людей. Конкретних осіб, причетних до цього, не встановили, однак, на його думку, жителі Шацького району не могли самі «додуматися» вчинити таке, а були підбурені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для депутатів захист України це кара а народу обов'язок
Відповісти
Чим ви хизуєтесь? Дебілізм.Ще попам роздайте повістки.Порошенкова партія нехай іде на передову.До стінки козла- воєнкома і в розход.Не здивуюся як ,що завтра подають повістки усім хто проти якогось Гунчика,чи Гузя.
Відповісти
"оточив натовп людей... Конкретних осіб... не встановили" - вот так вот!
Відповісти
1941год Толпы москвичей и ленинградцев бегут на вокзал, чтобы удрать в Германию. Сталин звонит Гитлеру, просит денег,угля,газа. Гитлер лечит раненых бойцов Красной Армии и отправляет их обратно в СССР. Гумконвои из Германии идут один за другим в БРЕСТ. А Сталин обстреливает ЛЕНИНГРАД, обвиняя в этом Гитлера. Белорусские партизаны воюют против Сталина, а Сталин просит Гитлера не помогать им...
Відповісти
Молодці депутати,в нас є військові,які свідомо обрали цю професію,які отримують за свою роботу зарплати,пільгі,пенсії,нехай і захищають країну,а мобілізовувати людей,які не фізично,не психологічно не готові це кримінал,особливо якщо їм не надають гарантій про надання учасника АТО.
Відповісти
"За його словами, в цій районній раді депутати не хотіли сприяти поширенню повісток та заохоченні мобілізації. При цьому він відмовився назвати, яку саме районну раду покарали." То може варто так покарати всю ОДА та всі районні та міські ради і проблем з мобілізацією не буде. Власним прикладом...
Відповісти
Останні новини
На Волині всіх депутатів райради «покарали» повістками
02 лютий, 2015, 11:08