Волинські військові можуть отримати 1000 квартир, якщо буде воля Міноборони, - Гунчик

Волинські військові можуть отримати 1000 квартир, якщо буде воля Міноборони, - Гунчик
На даний час існує усна домовлпеність між головою Волинської ОДА та Міністром оборони щодо дозволу будувати на території військового містечка у Луцьку будинків на 7000 квартир.

Про це повідомив під час брифінгу у понеділок, 2 лютого, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

За його словами, для будівництва зможуть знайти інвестора, однак поки немає офіційного погодження від Міноборони. Із 7000 квартир за рахунок вартості землі військового містечка військовим можуть передати в компенсацію близько 1000 квартир.

Така кількість житла зможе покрити потреби Волині. До того ж, він нагадав про будівництво у Володимирі-Волинському 44-квартирного будинку для військових.

За словами Гунчика, під час особистої зустрічі міністр оборони Степан Полторак підтримав ідею будувати житло у Луцьку, однак проблеми, можливо, виникають через бюрократичні процедури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1000 квартир - маячня. 200, ну 300 - максимум. Далі економічно невигідно. Хоча, якщо будувати за гроші держави, яких нема, тоді можна й 1000. І тут Остапа понесло. Нью-Васюки одним словом.
Відповісти
Так так. Тоді начальник штабу отримає 5 квартиру підряд, начальник МЧС 4, керівник прокуратури який приїде на 2 міс ще одну, авосьтаки ніхто з АТО не доїде так ?
Відповісти
майже усі квартири нададуть як службові тим, хто ближче до херовників, а за місяць виведуть із числа службового, та передадуть у власність. Таким чином ті хто стоїть десятиріччями у черзі на житло, будуть там і стояти, а хитро@опі отримають житло позачергою.
Відповісти
Останні новини
Волинські військові можуть отримати 1000 квартир, якщо буде воля Міноборони, - Гунчик
02 лютий, 2015, 12:02