На кордоні в «Ягодині» п'яний водій наробив переполоху

На кордоні в «Ягодині» п'яний водій наробив переполоху
1 лютого увечері в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонниками Луцького загону локалізували нестандартну ситуацію, яку створив на власному авто житель прикордоння.

23-річний громадянин України на мікроавтобусі «Фольксваген» прибув в пункт пропуску для оформлення на виїзд із України, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Не дочекавшись своєї черги для проведення огляду транспортного засобу та проходження контролю, водій почав маневрувати на смузі руху «зелений коридор», створюючи тим самим перешкоду для учасників міжнародного руху.

Після спроби охоронців кордону припинити такі дії, водій різко розвернувся та скерував авто на виїзд із режимної зони назустріч руху транспорту. Прикордонники чітко зреагували та заблокували виїзди з пункту пропуску засобом примусової зупинки. Водій, не зреагувавши на це, тільки збільшив швидкість та, пробивши усі чотири колеса авто, змушений був зупинитись. Після затримання правопорушника стало відомо причину його зухвалих дій – він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі порушника притягнуто до відповідальності за порушення режиму в пункті пропуску, направлено документи адміністративної справи про правопорушення в районний суд для притягнення до відповідальності за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду, а працівниками ДАІ складено протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сволота косить від мобілізації, розраховує на условку, як за нетяжкий злочин, та статус непризивного...
Сволота!
Відповісти
Маєш бажання іти на фарш- іди. не заважай іншим косити.
Відповісти
Останні новини
На кордоні в «Ягодині» п'яний водій наробив переполоху
02 лютий, 2015, 12:40