Остаточно встановили людей, що розігнали студентський Майдан, - Ярема

Остаточно встановили людей, що розігнали студентський Майдан, - Ярема
Сьогодні, 2 лютого, Генпрокуратурою України повністю встановлені організатори і виконавці розгону студентського майдану 30 листопада 2014 року

Про це заявив Генеральний прокурор Віталій Ярема під час спільного брифінгу з Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, - передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ГПУ.

За словами Віталія Яреми, сьогодні повністю встановлені організатори і виконавці цього злочину. Мова йде про чотирьох командирів, які на той час перебували на керівних посадах підрозділів "Беркуту", їм оголошені підозри. Організаторами цих незаконних дій, як наголосив Генеральний прокурор, були колишній Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, його заступники, а також керівники столичної міліції.

Наразі стосовно цих осіб проводяться необхідні слідчі дії.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що на сьогодні є перевірені докази у вигляді матеріалів фото, відео та аудіо фіксації причетності певних осіб до організації силового протистояння та побиття активістів Майдану під час протестних акцій в Маріїнському парку, на вулицях Липській, Грушевського, Володимирській та на Софійській площі.

Нагадаємо, глава СБУ Валентин Наливайченко заявив, що всі особи, які причетні до організації і розстрілів людей на Майдані, зараз в Україні і регулярно ходять на допити до Генпрокуратури. За словами Генпрокурора України Віталія Яреми, за розстріли на Майдані та розкрадання державних коштів оголошено в розшук 22 особи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оооооо! Нарешті розродилися! Невже?Ото подвиг, як всі чухнули в расєю!
Відповісти
Останні новини
Остаточно встановили людей, що розігнали студентський Майдан, - Ярема
02 лютий, 2015, 19:01