Прослуховування, підкуп, шиття криміналу, – Грицюк про вибори

Прослуховування, підкуп, шиття криміналу, – Грицюк про вибори
Представники об’єднаної опозиції на Волині очікують на майбутніх виборах використання адміністративного ресурсу, брудних технологій, підкупку голосів, однак ще не визначилися з власними кандидатами.

Про це 1 червня під час прес-конференції повідомили керівник Волинського регіонального виборчого штабу Анатолій Грицюк та його заступник Олександр Пиза.

Анатолій Грицюк не може назвати представників від об’єднаної опозиції, кого йтимуть по округам. Однак, обмовився, що сам очолить луцький округ.

«Я цього офіційно не заявляю, таку офіційну заяву зробить наш з’їзд. Моя кандидатура розглядається по Луцьку», - зазначив Грицюк, відповідаючи на питання про власну кандидатуру.
Також депутат обласної ради повідомив, що ВО «Свобода» хоча і входить до комітету опору диктатурі, що об’єднує опозиційні партії, втім формуватимуть власний окремий список кандидатів. Щодо мажоритарних округів, то партія «Свобода» є повноцінним учасником цих процесів і з ними тривають переговори.

Анатолій Грицюк також прокоментував заяву депутата Волинської обласної ради (ВО «Батьківщина») Євген Недищука, який повідомив, що має намір балотуватися.

«Недищук без погодження заявляє. Він шукає співпраці з іншими політичними силами. У нас з ним відбудеться на днях зустріч з цього питання аби десь поставити крапку. У Нововолинську Недищук має хороший рейтинг, але по Любомльському, Іваничівському, Вололодимир-Волинському районів і місті у нього позиції слабкі. Я радий, що є у людини таке жагуче бажання. Ми домовимося», - зазначив Грицюк.

Не зважаючи на мовчанку с приводу кандидатур на мажоритарні округи, представники опозиції не скупилися на прогнози щодо тенденцій і прогнозів майбутнього виборчого процесу.

«Я виписую газети з усіх районів і ото ночами сиджу, прослідковую і я побачив, що на якийсь місяць Єрємєєв з «Вільного шляху», «Нової доби», «Полісся» пропав у Маневицькому районі. Я зрозумів, що внаслідок переговорів Адам Іванович Мартинюк добився аби була одна кандидатура. Тепер знову Єрємєєв почав працювати і методично, бо роздають гроші», - заважував Грицюк.

Він також повідомив, що їх штаби шукатимуть «живих свідків» підкупу голосів.

«Будьте певні, вони будуть видавати більше продуктових наборів, будуть купувати вагонами кондиціонери, велосипеди для поштарів, скультерів для фельдшерів, вони будуть робити дороги, так як у Любешівському районі. І хай це буде, хай потратять. Ми заставимо їх потратити гроші. І будемо говорити людям для чого вони це роблять», - зазначив Олександр Пиза.
Анатолій Грицюк також поділився інформацією від власного джерела щодо тенденцій на виборах.

«Він (джерело інформації, - ВолиньPost) мені сказав: Анатолій, вибори будуть настільки жорсткі по мажоритарці, влада вже збирає досьє на кандидатів, прослуховують телефони і знайдуть таке, що тобі його не навіть ніколи не могло збрести в голову. Ти будеш доводити, що це не так, будуть шити кримінальні справи, порочити її в очах громади», - зазначив Грицюк.

«Влада не буде жаліти ні грошей, ні бруду, ні адміністративного ресурсу», - додав депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Двоє невдах хочуть щоб і їх хтось купив. Але вони вже нікому не потрібні, відпрацьований матеріал
Відповісти
виглядають як дві дурні баби! На смітник обох!
Відповісти
я повністю вас підтримую.єремєєв кожен рік пише у своїх звітах про діяльність АО Ковельнафтопродукт,що він збитковий.Як може існувати підприємство 19 років і бути збитковим?Невже це не цікавить СБУ,податкову?
Відповісти
вчора у Шустера,Єремєєв проголосив палку промову про те,як добре,що до влади прийшов Янукович,бо все б розікрали при оранжевих.Він якось встиг хапнути.а тепер розказувати.що став мільйонером,бо шив куртки і продавав у Польщі.Він позбирав майнові сертифікати(не заплативши ні копійки)скупив у Свириди автозапрвки ,а тепер оба чесні депутати-бізнесмени,і знову рвуться до влади.Може хлопці вам вистачить? Люди-співгромадяни,будьте пильні,бо комуняка Мартинюк хоч дорогу у село зробив,а ці шахраї"зробили" собі мільйони,а вас хочуть купити за майонез "Торчин-продукт".
Відповісти
два сапогі пара
Відповісти
Останні новини
Прослуховування, підкуп, шиття криміналу, – Грицюк про вибори
01 червень, 2012, 15:24