Рештки культурного центру у Ковелі допродують на аукціоні

Рештки культурного центру у Ковелі допродують на аукціоні
Ковельський культурно-просвітницький центр продає рештки свого майна. Ще 23 одиниці основних засобів центру культури запропонувала продати на аукціоні ліквідаційна комісія.

Про це повідомляє видання Про Ковель.

У переліку зазначені: набір меблів для аптечного кіоску, кабінету завідувача аптекою, кімнат відпочинку, книгарні, вказівник «Аптечний кіоск», фіскальні принтери, книги в асортименті, комплект звукового та світлового обладнання та інше. Прописаний і рік вводу в експлуатацію даного майна 2009 – 2011рр.

Депутати Ковельської міської ради на засіданні 23 сесії одностайно погодилися дати дозвіл на відчуження основних засобів культурно-просвітницького центру шляхом продажу їх на аукціоні.

Нагадаємо, що торік 29 грудня, тобто за кілька днів до Нового Року, депутати на своєму другому пленарному засіданні 17 сесії Ковельської міської ради погодилися розпочати процес ліквідації культурно-просвітницького центру.

Тоді ж була утворена ліквідаційна комісія у складі 9 чоловік. Аби якомога скоріше погасити кількарічний борг культурного центру перед кредиторами, депутати дали дозвіл на відчуження майна установи. До списку тоді ввійшло 23 найменування.

Виняток зробили лише для п’яти майже новеньких холодильників, їх віддали у розпорядження управління освіти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рештки культурного центру у Ковелі допродують на аукціоні
01 червень, 2012, 16:06