Волиняни відремонтували автомобіль для АТО. ФОТО

Волиняни відремонтували автомобіль для АТО. ФОТО
Автомобіль УРАЛ 375Д під систему залпового вогню БМ-21 «ГРАД» відремонтували автомеханіки ТзОВ «П’ятидні».

Вантажівка знаходиться на балансі в/ч А4559, що розташована в смт. Оржів Рівненської області, однак військові не мали можливостей її відремонтувати, - повідомляє прес-служба благодійного фонду "Волинь-2014".

Фундатор благодійної організації, керівник ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва зголосився на прохання військових та транспортував УРАЛ до себе на підприємство, де автомеханіки за декілька днів його відремонтували.

«В рамках діяльності Благодійного фонду «Волинь-2014» ми взяли у військових несправний автомобіль. В його ремонт вклали понад сорок тисяч гривень: відремонтували двигун та гальмівну систему, зробили електрообладнання і сьогодні повертаємо військовим для подальшого монтажу ракетно-артилерійської установки БМ-21 «ГРАД», яка буде відправлена за призначенням в зону проведення антитерористичної операції», - повідомив Валерій Діброва.

«Ми й надалі працюватимемо з військовими щодо ремонту та підготовки потужної військової техніки для її подальшої участі в бойових діях для захисту незалежності нашої держави», - сказав фундатор.

Отримати відремонтований УРАЛ в «П’ятидні» приїхав начальник відділу військової частини А4559 Василь Бочаров. Він подякував спеціалістам та керівнику сільськогосподарського підприємства, які полагодили бойову машину.

Також сьогодні Благодійний фонд «Волинь-2014» у Володимирі-Волинському передав бійцям 14 окремої механізованої бригади берці, шкарпетки та комплекти термобілизни.

На завершення Валерій Діброва зазначив, що вже завтра його підприємство візьметься ремонтувати ще два військових УРАЛи з Оржева, а загалом же Благодійний фонд «Волинь-2014» до кінця лютого планує поставити на колеса 13 таких машин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.