Бійців 51-ої бригади у зраді не звинувачують, - Міноборони

Бійців 51-ої бригади у зраді не звинувачують, - Міноборони
Бійців 51-ої окремої механізованої бригади ніхто не звинувачує у зраді.

Про це йдеться у заяві Міноборони України, - повідомляє IA ZIK.

Військовослужбовці 51-ї бригади тривалий час виконували завдання за призначенням, у тому числі і в зоні проведення антитерористичної операції. Значна частина бійців зарекомендували себе гідними патріотами своєї Батьківщини, сумлінно та героїчно виконували бойові завдання, за що були заохочені командирами. 103 військовослужбовці були представлені до державних нагород, - йдеться у повідомленні.

Поряд з цим, окремі військовослужбовці 51-ї бригади вчинили низку кримінальних правопорушень, які наразі розслідує військова прокуратура, - наголошують у Міноборони.

Серед них є як військові злочини (пов’язані з ухиленням від військової служби – 34, інші військові злочини – 24) так і загальнокримінальні злочини – 11 епізодів.

В оборонному відомстві наголошують, що суттєва частина злочинів була вчинена у місцях відновлення боєздатності підрозділів, куди 51-у бригаду тричі виводили із зони проведення антитерористичної операції.

Після розформування підрозділу частину військовослужбовців переведено до 14-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Тому Міністерство оборони України вважає звинувачення близьких родичів військовослужбовців 51-ї бригади та представників громадських організацій щодо упередженості органів влади до цих бійців безпідставними та такими, які шкодять проведенню мобілізації, яка наразі триває в країні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бійців 51-ої бригади у зраді не звинувачують, - Міноборони
03 лютий, 2015, 18:39