Волинський депутат скаржиться на корупцію під час закупівель харчування для луцьких дітей

Волинський депутат скаржиться на корупцію під час закупівель харчування для луцьких дітей
Депутат Волинської обласної ради Андрій Турак підозрює, що під час проведення тендеру на закупівлю масла для луцьких навчальних закладів порушили тендерну процедуру.

Тому він вирішив оскаржити результати такого тендеру. Про це повідомив під час засідання виконкому Луцької міськради у середу, 4 лютого, перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

За його словами, у 2014-2015 роках міськрада не змогла провести три тендери – на закупівлю масла, молока та риби. Два з них не відбулися, а результати третього наразі перевіряють в СБУ через скаргу Турака.

Відзначимо, що під час сесії Волинської облради 23 січня Андрій Турак заявляв: «Я давав запит по тендерах. Це - тотальна і колосальна корупція, зокрема по дитячих дошкільних навчальних закладів в питаннях щодо харчування. Усі це бачать, але нічого не роблять. От, наприклад, у Луцьку виграли дві фірми, а система працює так: одна фірма заявляє про масло за 51 гривню і виграє, а інша за 57,50 гривень. Потім перша каже, що граматична помилка в документах і знімається з торгів. Відтак замовлення роблять у другої фірми».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не везе Тураку. Це вже як піде пизді на пропасть, то ніде не везе.
Відповісти
А в нашому (елітному) садочку №7 все ОК! ми вже платимо по 300грн.раніше платили по 200.(суми доречі я зоокруглюю в сторону зменшення) І от завідуюча нас поставила перед відомом що всеодно цих грошей мало ,так що м"яса діти їсти не будуть! І воші вивести ми теж 3й місяць не можемо!!!!!!!!! не говорячи про те що діти постійно хворіють поскільки їх навмисно простужують щоб зменшити кількість дітей в групі!
Відповісти
Запрошуємо завтра у зручний для Вас час в прокуратуру м. Луцька (Винниченка,13) для написання офіційної заяви з приводу неправомірних дій завідуючоі ДНЗ номер 7.
Відповісти
У випадку якщо, участь у тендері приймають тільки 2 учасника, і один з них 'знімається', тендер вважається таким, що не відбувся!!!
Відповісти
А до чого тут СБУ?
Відповісти
А чому тендери не відбулися? А тому, що вже ніхто з підприємців не хоче приймати у них участь через систематичні перевірки (а по суті закашмарювання) СБУ, УБОЗ, податківців і т.д.
Відповісти
Згоден на 100%
Відповісти
Запит він давав. І без тебе в канторі роботи вистачає. Не озадачуй чекістів, кубрак...
Відповісти
Має право на депутатський запит от і скористався ним
Відповісти
Не його сране діло
Відповісти
тільки божевільний може сьогодні піти на тендер.
товар за пару днів може подорожчати на 10-20%, а платять по договору - рік.
тому заробити неможливо.
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат скаржиться на корупцію під час закупівель харчування для луцьких дітей
04 лютий, 2015, 09:26