У Луцькраді хочуть заміняти керівників-пенсіонерів молодими

У Луцькраді хочуть заміняти керівників-пенсіонерів молодими
Керівників деяких структурних підрозділів мерії та комунальних підприємств у Луцьку варто замінити на молодших.

Таку ініціативу висунув під час засідання виконкому Луцької міськради у середу, 4 лютого, її секретар Сергій Григоренко.

Він пояснив, що у Луцьку вже був дуже успішний приклад заміни керівника – призначення на посаду директора Луцького зоопарку Людмили Денисенко.

Так, наприклад, дохід від квитків за рік зріс із 80 тисяч до 160 тисяч, а територія парку стала більш привабливою для відвідувачів, - зауважив Григоренко.

Тому він закликав міського голову Миколу Романюка подумати про оновлення керівництва новоствореного департаменту економічної політики, управління містобудування та архітектури й інших підрозділів.

Нинішнім керівникам таких структур Григоренко закликав «подякувати із почестями» та призначити нових молодих та фахових керівників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно омолоджувати. Треба ж "подружок" поближче пристроїти. От тільки працювати хто буде?
Відповісти
Шо за брєд ви пишите??? може дійсно пора дати дорогу молоді!!! Ті старі люди, які вже не бажають розвиватися не можуть навести порядок і працювати у повну силу! Так шо правильно все каже Григоренко!
Відповісти
Так "Батьківщина" пристроїла подружку депутата Василевського на посаду. Відгадайте кого?
Ні, це не Бунде стаг.
Відповісти
А мені здається,що Григоренко завжди виступав на перевагу молоді, і багато в чому підтримує молодих людей і я це знаю точно, тому йому буде кого влаштувати з хороших спеціалістів та компетентних людей! До того ж, не він один і взагалі може не він буде призначати нових людей, цим займається Романюк
Відповісти
Нарешті!!! чудова новина) правильно молодь це продуктивна сила у суспільстві
Відповісти
та все правильно...і головне Григоренко обгрунтував, навів приклади про високу продуктивнісь роботи молоді, аби лише до нього прислухалися!!! А так він молодець! Повага йому за такі пропозиції!
Відповісти
Яке це мудре рішення, нарешті буде шанс працювати на хороших посадах молодим людям, а коли усе буде у їх руках, то звісно і все залежитиме від молоді, а молодь здатна ло лій і має бажання працювати та самовдосконалюватися, тому це плюси у місту і населенню)
Відповісти
Всіх працюючих пенсіонерів на пенсію.хочуть заробляти гроші хай ідуть сторожами і тому подібне працювати.В місті висококваліфікованих працівників дуже багато але нажаль із за нашої держави змушені працювати майже всі в сфері купівлі продажу.Дорогу молоді-це повине сказати президенті ВРУ, а не Григоренко.Я не знаю особисто політтехнологів,але чому жодна демократична політсила цього не запропонує не зрозуміло.Пенсіонери всеодно проти ЄС і за комунізм та Росію(приклад Донецьк)а така ідею добавилаб багато політбалів бюбій політсилі. не
Відповісти
А Ви,шановні,просто логічно подумайте-чому за 23 роки ми не побудували державу?Як на мене,причини є дві:1)Незалежність нам дісталась без кровно,тобто,надурняк,і як наслідок ми її,цю незалежність не цінуємо;2)за всі 23 роки на ВСІХ КЛЮЧОВИХ керівних посадах сиділи і сидять старі і підстаркуваті пердуни,мозги яких назавжди отруєні совково-кремльовським ядом.От Вам і проста відповідь.
Відповісти
Да він хоч старається шось робити і робить, і в нього це виходить!!! А шо ти зробив для міста? А що інші чиновники зробили??? А де ваші ідеї?? Скільки можна критикувати тих, хто хто працює, хто викладається, аби нам і вам жилося краще, зовсім совісті нема!
Відповісти
Чуваче, а тобі не здається шо з твоєю манерою писати коментарі зрозуміло, що і ти не надто розумна людина, тому прошу не говорити погано про людину, яка заслуговує подяки від лучан, бо за його плечами достатньо зробленої роботи на благо міста
Відповісти
григоренку респект!!! по 70 років і всі такі спіціалісти нізамініми.а молодь нехай вчиться.
Відповісти
Нехай працює молодь, нехай вчиться і робить карєру. Молодь вже прекрасна тим, що вона - молодь, але памятайте: всі, хто ображає старших людей, будуть старими, будуть ходити з тремтячими руками, плюватимуть від безсилля на бороду. І Григоренко - теж. Він високий і дуже некрасиво буде дивитися з великим горбом і палицею, якою буде боронитися від собак. Кожна хвилина життя наближає всіх до старості. А там... всіх чекає тиша, мир і спокій. А Григоренко, крім того, що людина вкрай малоокультурена, ще нічого для міста не зробив: не збудував завод, школу, спортмайданчик, не посадив ліс, не має доброї освіти. Фігляр. А чиновницькою мантією, яку йому оплачують люди, що створюють матеріальні блага, пишатися особливо не варто. Може так трапитись, що й Григоренка восени поміняють, і він знову буде ліпити в Микулича примітивну бакалійну газетку. І поміняють на далеко кращого.
Відповісти

Далой старих шкап молоді дорогу і не тільки в луцьку а і по районах.
Відповісти
А тебе в дурдом! І пісьок на посади! Щоб всі послуги на місці для пердунів старих!
Відповісти
старий 91-й, ти прав на всі 100%! Я жінка-керівник і на пенсії, але йду в ногу з часом. Бачу як працюють мої молоді кадри: мобільників з рук не випускають, ляси точать про що загодно і з ким завгодно, каву-чай варили без кінця (вже заборонила - є обідня перерва), відпрошуються постійно і ніби з поважних причин, але по очах бачу - видумують ті причини на ходу ( дитина, ключі, чоловік і т.д.)Єдиний мій недолік - звикла вірити людям, боюсь когось образити, от і користуються.....
Відповісти
Недоводи.....щоб твоім керівником була жінка то в неі настрою немає то в неі проблеми в особистому житті то іі жаба давить що ти краще одягаєшся... Потрібно на роботу брати у віці 30-42 р і не буде у вас таких проблем
Відповісти
Міцно пише старий. Міцна журналістська рука. За словом в кишеню не лізе. А, взагалі, це можна зробити тихо і без пилюки, як любить це робити робити григоренко. Старшим людям боляче від цього. Не треба так широко відкривати свій заслинений рот на засіданні виконкому. Тобто, зайвий раз афішувати своє селюцтво.
Відповісти
в чомусь читаючи коментарі, зауважу, що кожен з вас має рацію, треба мати повагу до старших людей, але нажаль не всі старі люди поважають молодь, як хороші молоді люди є, так і погані, це ж саме стосується літніх людей...також погоджуюся, що іноді Сергій перегинає палку щодо неповаги до старших людей, але він все ж працює...тут щодо нього і його роботи можна сперечатися...
Відповісти
Той пан працює виключно на себе, тільки не на громаду, а молодухи нароблять як кіт на глині. Приходиться до молодих спеців звертатись, то гонору стільки, що нема де подіти, все має бути виважено і справедливо, а то одне хамство, не довго лишилось, скоро самі постаріють, а це буде швидко, бо жовчі забагато.
Відповісти
Молодь це гарно! Авантюризм,максималізм,самовпевненість та пихатість! Але щоб щось зробити необхідний досвід та професіоналізм,вміння знаходити компроміс, мислити нестандартно. А це нажаль приходить через багато років. Так що казочка про сопливого хлопчика із розовими щічками який зробить усіх щасливими та багатими повинна бути підкориктована.
Відповісти
Отак і виходить, що знову молодь намагаються пригнобити, звісно, молодь деградує, тому що не має перспектив до розвитку, робочі місця усім після закінчення освіти світять лише в продовольстві та торгівлі...прикро, а те, що є багато, дійсно багато молоді, яка хоче і може працювати, то у них нема шансів, бо такі люди як ви, хочуть загнати їх у глухий кут...якщо це правильно що на підприємстві головним бухалтером працює жінка 70 років і має з/п 6000 грн., а молода дівчина звичайним бухалтером, яка розумна і знає свою роботу 3 роки за 2000 працює і не має розвитку,скільки їй ще чекати підвищення? І навіщо жінці яка має пенсію така велика зарплата, чи не краще було б усім, щоб зараз старші люди лише допомагали молодим, щоб звільняли в їхню користь свої вищі посади, щоб допомагали молодим людям, молги підсказати, виправити, це було б чудово, ніхто не каже усіх стаіших людей відразу гнати, але понизити посаду можна, щоб молодь мала як виживати і хотіла будувати сім*ю, яку потім їм буде на що утримувати, а не жити у злиднях і просити кошти у своїх уже не молодих батьків.
Відповісти
Григоренко вже у своїй сім’ї стару дружину поміняв на молоду тепер взявся за кадри. Браво!!!
Відповісти
Вони всі, блядь, зразкові сімянини. Думає, що Бога за бороду взяв. А подивіться, яка пика, ніяка, як давно не білена стіна.
Відповісти
Григоренко-це недорозуміння в міськраді, і де таких беруть, непорядність в усіх напрямах-то його кредо.
Відповісти
Це той Григоренко, який друг хабарника з Луцького кладовища Вікторова, якого засудили? Чи я помилилася?
Відповісти
Жовтень не за горами-готуйтесь,в шию всіх рульових!
Відповісти
Язиком терти,не плуга перти!Психологи-визначте по фото коефіцієнт інтелектуального розвитку .Передурок {укр}-повний!Завтра зранку старий пердун Кравчук і прабабця Соколовська фаберже повідривають.
Відповісти
Пусти дурного Бога молитися-лоба розіб є!А цей реформатор своїм твердим лобом щей в церкві підлогу проломить.Старий кінь, може ,глибоко й не оре,але точно борозди не зіпсує.Мудрий господар у фіру до старого коня - молодого підпрягав.Ти,юначе,хоч братів по вірі не компроментуй.А якщо вродився немудрим-то перед сном кодекс законів про працю читай..., з Кварцяним порадься,як команда формується...
Відповісти
Все правільно
Відповісти
В нашій краіні пенсійний вік з 60 років
Цікаво , згідно якого закону цих "пенсіонерів" в 45-50 років просять відправити на пенсію???
Оприлюдніть, скільки в міськраді працює людей пенсійного віку???
Нехай наші народні депутати пробивають закон про зниження пенсійного віку до 50-55рр, платять пенсіі і тоді-Дорогу молодим!!!
Дякую за увагу
Відповісти
Для недоумків-граничний вік для держслужбовців-65р. І це так держава вирішила-то що тепер робити тим, хто не досяг того віку-вішатись, бо Григоренко молодих дівок хоче?
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді хочуть заміняти керівників-пенсіонерів молодими
04 лютий, 2015, 11:09