Володимир-Волинська міська рада визнала Росію державою-агресором

Володимир-Волинська міська рада визнала Росію державою-агресором
Володимир-Волинська міська рада одноголосно підтримала звернення Верховної Ради України щодо визнання Росії державою-агресором, а так звані ДНР та ЛНР терористичними організаціями.

Таке рішення депутати прийняли 4 лютого 2014 року на позачерговій сесії, - повідомляє прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Голова фракції ВО «Свобода» Сергій Коба висловив жорстку позицію щодо подій в країні і запропонував внести до звернення пункти про видворення з території України консульств Російської Федерації та розірвати з нею дипломатичні відносини.

Під час голосування депутати одностайно підтримали звернення Верховної Ради України до ООН, Європейського парламенту, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних партнерів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В недалекому майбутньому, вже кожна селищна рада буде визначати агресора. Наступний крок - заява про початок військової операції проти РФ!! Все логічно, визначили агресора та визначаємо заходи протидії агресору - початок війни!!! Ми дебілами були і залишились. Ані революція гідності, ні революція негідності нам не допоможуть. Немає в нас розуму, тому керують нами негідні люди і тому мирного життя в нас не буде ніколи. Повбивали 5400 таких як і ми українців за те що в них інший погляд на це кончене життя і раді. Ми панове звірі і нам не буде покою.
Відповісти
И попробовала бы только не признать!
Відповісти