З бюджету Луцька виділили 300 тисяч гривень на протезування зубів пільговикам

З бюджету Луцька виділили 300 тисяч гривень на протезування зубів пільговикам
Цього року у міському бюджеті передбачено понад 300 тисяч гривень на протезування зубів особам пільгових категорій.

Про це розповів головний лікар лікувально-профілактичного закладу “Міська клінічна стоматологічна поліклініка” Олександр Кобись під час засідання виконкомому у середу, 4 лютого, - повідомляє прес-служба Луцької міськради.

Це у тричі більше, ніж у минулі роки. Він повідомив, що установа розвивається, втілює новітні методики лікування, купує нове устаткування для якісного надання послуг.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що передбачені у бюджеті 4 мільйони 600 тисяч гривень для цього комунального закладу майже повністю будуть витрачені на заробітну плату працівників. Це дасть можливість зекономити фінанси на інші потреби. Зокрема, не підвищувати плати на окремі послуги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На протезування зубів "пільговикам" - ДАИ-шникам, что ли?)))
Відповісти
Це найбільш корупційна схема в охороні здоров'я
Відповісти
Да, це сама корумпована організація! І поки таки як Кравчук будуть її покривати, буде все так як є зараз! Лікарі купують матеріали за свій рахунок, протезують техніки своїми матеріалами! А Кобись на новому мерседесі їздить! А лікарі заробляють 1500 грн, офіційна зарплата, а технік 800грн, як їм не робити ліві роботи? За що їм жити! А державні кошти в кишеню Пенсіонеру Кобисю! Який має коханку! Який зробив кабінета! І сина, поставив завідуючим відділенням, і купив йому рабочий телефон iPhone 6!! От вам де державні кошти! Краще б дороги в місті нормально поремонтували!
Відповісти
Цікаво що змінять ваші коментарі?
Відповісти
а я згідний з лучанином. Батя буде сидіти у своєму кріслі доти, поки син не вийде на пенсію. А старческий моразм зявився вже- а що буде далі?
Відповісти