У Луцьку презентували книгу про Героїв АТО, видану за підтримки Міноборони. ФОТО

У Луцьку презентували книгу про Героїв АТО, видану за підтримки Міноборони. ФОТО
У Луцьку відбулася презентація книги «Вклоняємось доземно українському солдату», котра видана за підтримки Міністерства оборони України.

Про неї детальніше 4 лютого розповів офіцер Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Володимир Скоростецький, - пише "Волинський інформаційний портал".

За словами Володимира Скоростецького, книга є результатом діяльності військових журналістів. Тобто вона стала збіркою їхніх матеріалів, що готувалися у червні-серпні минулого року під час «найгарячіших місяців».

«Проект унікальний, бо це – жива історія. На фоні того, що зараз багато різних думок про проведення АТО, ця книга дозволить доторкнутися до історії кожного бійця, який зробив свій вклад у захист рідної землі», – зазначив офіцер.

Наклад видання – лише дві тисячі екземплярів. Тож хочуть ці книги передати бібліотеками та навчальним закладам. Зокрема, на Волинську область передбачено тридцять примірників.

У Міністерстві оборони вважають, що це видання стане хорошим матеріалом на уроках «захисту Вітчизни». Адже книга поділена на три частини: безпосередні розповіді учасників АТО, розповіді про тих, хто загинув під час виконання бойових завдань, а також листи підтримки українським бійцям.

Володимир Скоростецький зазначив, що проект матиме продовження та, ймовірно, буде розширене перевидання.

Начальник управління освіти та науки Валентина Загрева подякувала за такий подарунок школам та бібліотекам. «Для патріотичного виховання ця книга буде безцінною», – вважає вона. Тож запевнила, що зі сторони управління зроблять все можливе, щоб із цим виданням ознайомилося якомога більше дітей. На презентації серед учнів також хочуть запросити безпосередніх учасників АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В смысле... если бы не "за підтримки Мінооборони", то и про "героїв АТО" никто и не узнал бы? Ну не зря же её "презнтували"!)))))
Відповісти
взявся уйо.ку
Відповісти