У центрі Луцька навчають, як уберегтися від «сюрпризів» терористів. ФОТО

У центрі Луцька навчають, як уберегтися від «сюрпризів» терористів. ФОТО
Працівники обласного управління Державної служби надзвичайних ситуацій розгорнули у центрі Луцька навчально-консультаційний пункт.

Там навчають надавати першу медичну допомогу, поширюють навчальну літературу, а також розповідають, як виявити так звані «підозрілі» предмети.

Про роботу пункту розповів ВолиньPost прес-секретар управління ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров у середу, 4 лютого.

На Театральному майдані Луцька розгорнули спеціальний намет. У ньому охочі мають можливість переглянути фільми про основні правила поведінки під час надзвичайних ситуацій. Поряд лучанам дають довідники на цю тему.

Також інструктор управління ДСНС навчала надавати долікарську медичну допомогу, зокрема робити непрямий масаж серця та штучне дихання.

Також експерти-«надзвичайники» підготували виставку макетів боєприпасів та предметів, у яких ховають вибухівку. Саме такі небезпечні речі можуть загрожувати людям, які перебувають у зоні АТО. Подібні вибухові «сюрпризи» можуть маскувати під іграшки, шоломи, пляшки тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У центрі Луцька навчають, як уберегтися від «сюрпризів» терористів. ФОТО
04 лютий, 2015, 16:57