«Київстар» відключив зв’язок на окупованій частині Донбасу

«Київстар» відключив зв’язок на окупованій частині Донбасу
Мобільний оператор "Київстар" на початку лютого відключив зв’язок на частині території Донецької та Луганської областей, які знаходяться під контролем бойовиків.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу оператора.

"Київстар" відключив сегмент мережі мобільного зв’язку на частині території Донецької та Луганської областей у зв’язку з нештатною роботою мережі, яка виникла з невстановлених причин. Оскільки на частині території Донецької та Луганської областей, яка тимчасово не контролюється українською владою, наразі відсутня можливість фізичного контролю мережі, "Київстар", тимчасово відключив цей сегмент від основної мережі, та призупинив надання послуг абонентам на зазначеній території", - зазначає оператор.

У прес-службі також додали, що поінформували про ці обставини відповідні органи: Держспецзв’язку, Служба безпеки України, КНРЗІ та інші.

"Наші спеціалісти аналізують ситуацію. Рішення про продовження режиму відключення або відновлення зв’язку буде прийняте за результатами технічної оцінки ситуації, виходячи із принципу забезпечення цілісності мережі "Київстар" та захисту інформації абонентів", - наголосили у компанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якi дурнi!! На радiсть ахметiвському Лайфу та росiйскому МТС
Відповісти