З Волині відправили гуманітарну допомогу жителям Донеччини

З Волині відправили гуманітарну допомогу жителям Донеччини
За сприяння Волинської обласної державної адміністрації, зокрема департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації гуманітарну допомоги відправили у Донецьку область.

До збору необхідного продовольства жителям Донбасу долучилися органи державної влади в районах, а саме управління агропромислового розвитку Горохівської та Рожищенської райдержадміністрацій, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Долучилися до гарної справи й підприємства області, зокрема ТзОВ «Лище» та ПП «Аванті» Луцького району, ТзОВ «Зоря» Ковельського району, Ковельський хлібзавод, Волиньторгхліб, ФГ «Перлина Турії» Турійського району, Ратнівський молокозавод.

Загалом на Схід відправили 20 тонн продуктів харчування: цукор, крупи, картопля, борщові набори тощо.

Зберігали продукти харчування у приміщенні Волинського об’єднання церков християн віри Євангелівської «П’ятидесятники». Єпископ Михайло Близнюк повідомив, що гуманітарна допомога відправляється на Схід щотижня, тільки до початку 2015 року було відправлено близько 400 тонн такої допомоги.

Завантажити продовольство до автівок допомогли працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

"Допомога, яка сьогодні відправляється у Донецьку область, - це тільки маленька частина того, що ми можемо зробити для жителів зруйнованих внаслідок військових дій міст на Сході України. Уже розпочато збір наступної партії гуманітарної допомоги, яку за попередніми даними відправлять у вівторок, 10 лютого", - зазначив заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук.

Варто зауважити, що Волинь допомагає жителям східних областей не тільки продуктами харчування. Минулого тижня за сприяння Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства відправлено 40 тонн будівельних матеріалів для відновлення об’єктів інфраструктури постраждалих міст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дьогтю їм відправити
Відповісти