На Волині назріває бунт мисливців

На Волині назріває бунт мисливців
На Любомльщині точаться суперечки між районною організацією Українського товариства мисливців і рибалок та ТзОВ «Вікінг».

Причина в тому, що окремі мисливські угіддя, котрі були закріплені за Любомльським УТМР з незрозумілих причин відійшли «Вікінгу», - пише "БУГ".

Так, згідно рішення Волинської обласної ради від 22 липня 2014 року про внесення змін до рішення обласної ради від 04.11.1997 року «Про надання мисливських угідь користувачам області» Мосирське лісництво (61-67, 70, 73-75 квартали) та Замлинське лісництво (23, 29, 36, 55, 60 квартали) вже були закріплені за Любомльською районною організацією УТМР. Проте були повторно винесені на обласну сесію для надання в користування ТзОВ «Вікінг». Варто сказати, що ці угіддя до 2022 року повинні бути в користуванні саме УТМР, але згідно договору між управлінням лісового та мисливського господарства та «Вікінгом», який було підписано 26 листопада 2014 року, вище зазначені квартали увійшли до користування останніх.

Саме це повторне надання в користування мисливських угідь призвело до конфлікту між організаціями. Зі слів голови УТМР Миколи Шостака, організація зверталася в прокуратуру щодо встановлення законності та захищеності користувачів мисливських угідь, проте жодної реакції досі немає. В організації УТМР, котра налічує близько 500 мисливців, незадоволенні таких ходом подій, й суперечка може перерости в бунт місцевих мисливців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
500 мисливців -це цілий батальйон снайперів!!!
Відповісти
Ну, не всі там снайпери. Дехто влучає лишень в порожню пляшку.
Відповісти