Луцькі прикордонники затримали трьох українців, які намагалися вночі перетнути кордон

Луцькі прикордонники затримали трьох українців, які намагалися вночі перетнути кордон
У середу, 4 лютого, вночі на ділянці відділу «Доманове» прикордонники Луцького загону затримали біля кордону з Білоруссю трьох громадян України.

Близько 3-ї години ночі прикордонний патруль, який відпрацьовував наявну оперативну інформацію про можливе переміщення контрабанди поза пунктом пропуску, виявив джип, що під’їхав до держрубежу, - повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

З автомобіля вийшли троє невідомих та, попрямувавши у бік українсько білоруського кордону, увійшли в гідрокостюмах у меліоративний канал.

Білоруські прикордонники випустили освітлювальну ракету і нічні мандрівники почали повертатись назад. При спробі їх втечі з місця правопорушення українські охоронці кордону блокували і машину, і порушників, у яких при собі не виявилося жодних документів.

Не змогли вони підтвердити і приналежність автомобіля Mitsubishi Pajero. Він був без номерних знаків та документів, його походження хлопці коментувати відмовились, мовляв знайшли.

На запитання, що саме вони робили тут посеред ночі, чоловіки повідомили, що нібито шукали сліди диких звірів для майбутнього полювання.

Наразі порушників, які виявилися 23, 26 та 29-річним місцевими жителями, притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму та направлено матеріали в районний суд для прийняття правового рішення за незаконне перетинання державного кордону та непокору прикордонному наряду при спробі втечі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"які виявилися 23, 26 та 29-річним місцевими жителями" - это были добровольцы-партизаны! Наверняка они хотели проникнуть на Магнитогорский комбинат, чтобы разбавить рашистску сталь мочой!
Відповісти
Банальні втікачі від мобілізації. Всі молоді і не бідні, якщо джип і гідрокостюми. А без номера машина, щоб замести сліди. Усе просто, як два пальці.
Відповісти
Останні новини
Луцькі прикордонники затримали трьох українців, які намагалися вночі перетнути кордон
05 лютий, 2015, 13:57