У Луцьку біля школи розпочали будувати нову висотку. ФОТО

У Луцьку біля школи розпочали будувати нову висотку. ФОТО
У Луцьку на вулиці Новочерчицькій навпроти школи №13 розпочали розчищати майданчик для будівництва нового багатоквартирного будинку.

Розпочали роботи у четвер, 5 лютого.

Цікаво, що робітники, які перебувають на місці будівництва, переконують: нічого там будувати насправді не збираються, а «тільки розчищають територію». Також вони відмовилися назвати підприємство, на яке працюють: «Це нас просто друзі попросили прибрати тут сміття».

Проте очевидно, що для звичайного прибирання сміття не залучають будівельні крани та не привозять житлові «вагончики».

Диспетчер приватного підприємства «ПМК-19» по телефону відзначила ВолиньPost, що там дійсно перебувають їх працівники, які готують територію до будівництва багатоквартирного будинку.

Вона переконує, що там «все законно», однак деталі не повідомила, мовляв, зможемо прочитати на паспорті об’єкту, коли встановлять паркан.

Нагадаємо, підприємство «ПМК-19» свого часу вже «влипло» у конфлікт із мешканцями будинку на вулиці Володимирській, 101. Так, 16 грудня 2008 року на прийом до першого заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської прийшли жителі цього будинку. На той час вони вже не перший рік «воюювали» з керівництвом приватного підприємства «ПМК-19», на балансі якого знаходилась будівля.

Жителі гуртожитку звернулися до Лариси Соколовської з конкретним проханням: допомогти у передачі будинку на Володимирській, 101 у міську комунальну власність - повідомляє IA ZIK.

Рішенням виконкому Луцької міської ради № 276-5 від 09.04.2009 р. оформлено право комунальної власності на цей гуртожиток.

Однак «ПМК-19» вирішило судитися із виконкомом через таке рішення. Судовий позов цього підприємства до міськради відхилив Господарський суд Волинської області 6 серпня 2010 року, Львівський апеляційний господарський суд 11 січня 2010 року та Вищий господарський суд України 11 травня 2010 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Це нас просто друзі попросили прибрати тут сміття»))))))))
Відповісти
ну нехай будують людям буде де жити. чи краще щоб там і далі сміття викидумали?
Відповісти
це адміністративна територія Маяківської сільради Луцького району!!!
Відповісти
Ці всі "крутелики", чиї палаци стоять навколо мабуть хочуть, щоб нові будинки будувались десь далеко від Луцька і бажано в чистому полі, щоб часом їх спокій не потривожили. Так не буває! Або хай викуповують цю земельну ділянку і хоч квітами засівають, хоч сміттям, як зараз...
Відповісти
ну почитай призначення земельної ділянки..а потім пиши статтю
Відповісти