Волинським бійцям на Схід передадуть маскувальні халати. ФОТО

Волинським бійцям на Схід передадуть маскувальні халати. ФОТО
Громадська організація «Фундація розвитку громад» незабаром відправить волинським бійцям на Схід 7 маскувальних халатів.

Закупила їх для військових Українська Софтверна Компанія (Луцьк), - повідомляє прес-служба ГО «Фундація розвитку громад».

У компанії повідомляють, що для того, щоб підтримати українських бійців, колектив Української Софтверної Компанії самостійно проявив ініціативу та відмовився від корпоративів.

Так, компанія зібрала 1715 гривень та передано «Фундації розвитку громад». На ці кошти волонтери закупили тканину та пошили 7 маскувальних халатів.

Вже найближчим часом 5 маскувальних халатів відправлять бійцям 24 бригади в Кримське, 2 масхалати отримають луцькі прикордонники у місті Щастя.

«Неможливо бути осторонь всього того, що відбувається в нашій державі. Своїм прикладом ми хочемо показати, що допомагати армії не складно і робити це може кожен. Якщо кожна компанія, кожне підприємство, кожен колектив, кожна людина, що не воює на Сході, зробить свій внесок та підтримає українських бійців з тилу, ми обов’язково переможемо» - зазначив представник Української Софтвервної Компанії Ігор Зацарін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Донбассе сейчас + 5 и снега нет (гисметео.ua)
Відповісти
А вони весною сепарів в них лякати будуть, як привиди
Відповісти