Президент і Перша леді Польщі потоваришували з «юними дипломатами» Волині

Президент і Перша леді Польщі потоваришували  з «юними дипломатами» Волині
Президент і Перша леді Польщі відповіли на лист «юних дипломатів» з Волині, подякували за власну думку дітей та висловили підтримку Україні.

Президент сусідньої європейської держави – Польщі Броніслав Коморовський (Bronisław Komorowski) та Перша леді Польщі Анна Комаровська (Anna Komorowska) не стали осторонь впливових політичних, громадських та релігійних діячів світу і також надіслали поважний лист «юним дипломатам» із Волині, а саме: Марійці, Борису та Павлу Мовчанам, - повідомили у прес-центрі "Дитячої мрії".

В знак налагодження теплих і дружніх стосунків, очільник сусідньої держави разом із своєю дружиною передали дітям власну фотографію, яку скріпили своїми особистими підписами.

У листі зі столиці Польщі – Варшави, не поскупилися похвальними компліментами на адресу дітей з Волині та їх креативної діяльності, спрямованої на досягнення миру, взаємоповаги, демократії, а також щасливого, безтурботного дитинства кожної людини.

У канцелярії Польського Президента подякували Марійці, Борису та Павлу за те, що активно поширюють свої думки та погляди, а також за те, що високо оцінують діяльність керівника сусідньої держави щодо встановлення миру, демократії та діалогу у міжнародних відносинах.

Разом з тим, «польські друзі» українських «юних дипломатів» поспішили запевнити, що «… пан Президент Броніслав Коморовський підтримує прагнення України слідувати тим же ш шляхом, який Польща обрала 25 років тому, і її зусилля щодо реформування країни, щоб бути частиною Західного Світу».

У справі досягнення миру, дружби, взаєморозуміння та кращої долі кожної людини «юні дипломати», якими часто називають Марійку, Бориса та Павла Мовчанів, намагають робити не менше ніж їхні дорослі «колеги» дипломати і, все-таки, сподіваються, що, рано чи пізно, їхня мрія здійснитися, – вони стануть справжніми дипломатами, послами доброї волі, проводитимуть зустрічі на найвищих рівнях і досягнуть чимало визначних результатів у справі захисту дітей від збройних конфліктів, забезпечення кожної людини щасливим дитинством.

І, на останок, в знак встановлення дружніх стосунківі, як символ готовності до плідної співпраці, Адміністрація Президента Республіки Польща передала дітям подарунок – бейджик свого відомства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Президент і Перша леді Польщі потоваришували з «юними дипломатами» Волині
06 лютий, 2015, 10:00