У Луцькому прикордонному загоні відбулися військові навчання. ФОТО

У Луцькому прикордонному загоні відбулися військові навчання. ФОТО
У Луцькому прикордонному загоні закінчились заходи з підготовки двох оперативно-бойових підрозділів, які передбачають обов’язкове злагодження всіх бійців в польових умовах.

На базі полігону ЗСУ прикордонники виконали вправи навчальних стрільб з усіх видів стрілецької зброї та групової, такої як крупнокаліберні кулемети та ручні протитанкові гранатомети, - повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Крім цього, спеціально запрошені фахівці провели заняття з інженерного облаштування опорних пунктів та блокпостів.

Військовослужбовці, які вже повернулись із зони АТО та мають попередній досвід, розповіли, як нести службу та найефективніше уберігатися від артобстрілів на блокпостах.

Також фахівці оперативно-бойових підрозділів Луцького загону
вузьких спеціальностей, а саме сапери, снайпери, водії БТР та БМП пройшли курси навчання в центрах підготовки ЗСУ та навчальних центрах Держприкордонслужби України.

Нині проводяться курси операторів протитанкового керованого ракетного комплексу (ПТРК) «Фагот» та розрахунків ЗУ-23-2 у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України.

Персонал структурних підрозділів органів охорони державного кордону усіх регіонів України набуває практичних навичок з застосування вищезазначених видів зброї з метою підготовки персоналу відомства до виконання бойових завдань із захисту країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.