Волинян закликають перерахувати одноденний заробіток онкохворим дітям

Волинян закликають перерахувати одноденний заробіток онкохворим дітям
Благодійний фонд «СТОПРАК» закликає волинян пожертвувати свій одноденний заробіток для малюків, які мають страшну недугу.

15 лютого православний люд святкує велике свято – Стрітення Господнє. Але ж не всі знають, що 15 лютого прийнято вважати Міжнародним днем дітей, які хворі на рак, - повідомляє прес-служба благодійного фонду.

Багато хто хибно думає, що рак, а тим більше у дітей – це смертельний діагноз. Медицина пішла вперед і при ранньому діагностуванні та правильному лікуванні можна перемогти цю страшну недугу.

Однак наразі немає достатнього забезпечення лікарськими препаратами від держави, тож батьки змушені самі шукати кошти, аби зберегти життя власним кровинкам. Не у всіх така можливість є, адже левова частина хворих – мешканці невеличких сіл, багато з ним проживають у багатодітних родина, тож вони змушені шукати допомоги.

Благодійний фонд «СТОПРАК» працює вже чотири роки та закупляє необхідні ліки й обладнання для онкогематологічного центру Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, де й лікуються малюки зі страшним діагнозом.

Тож БФ «СТОПРАК» закликає підприємства та організації до Міжнародного дня дітей, які хворіють на рак перерахувати свій одноденний заробіток на рахунок фонду.

«Насправді, я б хотіла, що хоча б один день у році ми всі замислились і допомогли тим, хто живе поряд з нами. Рак – це не лише страшний діагноз для дитини, а й колосальне випробування для її родини, яке переживають не усі. Але ми маємо пам’ятати, що рак – це не вирок. Тож давайте разом допоможемо малюкам зустріти весну!» - закликає президент Благодійного фонду «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Перерахувати одноденний заробіток можна за реквізитами:

Отримувач – Благодійний фонд «СТОПРАК»
ЄДРПОУ – 37537784 р/р 2600802349723 у Волинському відділенні Центральної філії ПАТ Кредобанк, МФО – 325365,
або
БФ «СТОПРАК», поточний рахунок 26006055501466,
МФО – 303440. КБ ПАТ «ПРИВАТБАНК».

Обов’язково вказуйте ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ та ВІД КОГО (Наприклад: «Благодійна допомога від Іванова І.І.»), аби фонд міг прозвітуватись за використання коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Может проще прекратить войну, а на деньги построить нормальные больницы?
Відповісти