На Волині посадять злочинця, що погрожував слідчому ножем

На Волині посадять злочинця, що погрожував слідчому ножем
У Маневицькому районі злочинець-рецидивіст погрожував працівнику міліції, що проводив досудове розслідування, розправою.

Маневицький районний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 122, ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 189, ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України.

За сукупністю злочинів йому призначили покарання - три з половиною роки позбавлення волі, - повідомляють на сайті управління МВС у Волинській області.

Йдеться про те, що "перекинувши" кілька чарок горілки, волинянин вирішив звести рахунки із колишньою співмешканкою за те, що у 2012 році отримав тюремний строк на підставі її заяви і показів за умисне нанесення їй тілесних ушкоджень. Тож, відсидівши за ґратами два з половиною роки, чоловік вирішив помститися.

Підсудний неодноразово погрожував жінці, однак вона намагалася уникати зустрічей із ним. У той день вона була вдома, коли у будинок зайшов обвинувачений. Незважаючи на присутність сина, чоловік накинувся на жінку із кулаками. Поваливши на підлогу, став ногою на шию.

Син, який намагався заступитись за матір, теж отримав "на горіхи»". Розлючений чоловік вимагав від жертви 30 тисяч гривень – так би мовити, компенсацію за відбуте ним покарання.

Працівнику міліції, який проводив досудове розслідування у кримінальному провадженні, підсудний погрожував фізичною розправою та залякував ножем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
таке лайно невиправне, їх треба пожиттєво відправляти на суспільнокорисні роботи.
Відповісти