У Вуглегірську воювали російські десантники з Бурятії. ВІДЕО

 У Вуглегірську воювали російські десантники з Бурятії. ВІДЕО
У складі російсько-терористичних військ, які брали участь у боях у Вуглегірську під Дебальцевим, перебував, зокрема, підрозділ російських десантників з 11-ої окремої десантно-штурмової бригади (ОДШБ), яка дислокується в міста Улан-Уде (Бурятія) і частково укомплетована місцевими мешканцями.

Відповідне відео, відзняте 3 лютого самими бойовиками, поширено у мережі Інтернет, - пише "Укрінформ".

На відео видно шикування осіб у російській військовій формі без знаків розпізнавання. Як стверджують користувачі, ідентифіковано також одного з керівників цього підрозділу (високий на зріст) - "капітана Третяка".

На іншому відео один із захисників "руского міра" на Донбасі, зібравшись наступати на Вуглегірськ, передає вітання додому в Улан-Уде. Поруч з ним також російські військові.

В одній з груп у соцмережі "Вконтакте", присвяченій 11-й ОДШБ, користувач також стверджує, що ще один батальйон з бригади - 1-й - днями перекинуто до Новоросійська, якнайближче до кордону з Україною.

Зазначимо, що наприкінці січня відомий блогер Іраклій Комахідзе, який досліджує російську присутність на Донбасі, повідомляв, що в Улан-Уде прибув "вантаж-200" з 20 десантників з 11-ої ОДШБ, убитих на сході України.

Один з керівників бурятського національного демократичного руху Доржо Дугаров стверджує, що, направляючи воювати в Україну представників Бурятії, керівництво Росії прагне збурити ненависть українців до всіх народів РФ і послабити національно-визвольний рух "неросійських меншин... які активно почали боротися, щоб скинути ярмо російського неоімперіалізму і неоколоніалізму".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Вуглегірську воювали російські десантники з Бурятії. ВІДЕО
09 лютий, 2015, 08:00