У Володимирі-Волинському - танцювальний конкурс «Западенська зима». ФОТО

У Володимирі-Волинському - танцювальний конкурс «Западенська зима». ФОТО
У неділю, 8 лютого, у Володимирі-Волинському відбувся Всеукраїнський конкурс зі спортивного танцю «Западенька зима-2015», який цьогоріч зібрав понад тисячу танцівників різного віку з усієї України.

Турнір, назва якого запозичена із однойменної пісні українського джазового бард-піаніста Сергія Шишкіна, пройшов у Володимирі-Волинському вчетверте.

За словами організатора, керівника школи спортивного танцю «Станіслав» Станіслава Кузнєчихіна, щороку конкурс набирає все більших обертів. А відтак аби продемонструвати свій танцювальний талант до Володимира прибули танцівники з усіх західноукраїнських обласних центрів, а також з Києва, Харкова, Полтави, Білгород-Дністровського та навіть з близького зарубіжжя – Польщі та Білорусі.

До пізнього вечора на паркеті у залі спортивного комплексу демонстрували свою майстерність танцівники чотирьох категорій. Кращі учасники «Западенської зими» отримали заслужені медалі, дипломи та кубки. Оцінювали виступи високопрофесійні судді.

«Танці в Україні нині дуже популярні. Цьому сприяли різні телевізійні проекти, на кшталт «Танцюють всі». І я дуже радий, що діти сьогодні мають куди піти, що вони займаються танцями для здоров’я, самовдосконалення і просто заради задоволення», - зазначає Стас Кузнєчихін, котрий минулого року також брав участь у шоу «Танцюють всі» на телеканалі СТБ.

Однак тоді путівку у сотню йому не вдалось вибороти і другої спроби, мабуть, робити не буде. Каже, що зараз повністю реалізовує себе, як вчитель танців, адже у Стаса Кузнєчихіна дві танцювальні школи – у Володимирі-Волинському та Нововолинську.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському - танцювальний конкурс «Западенська зима». ФОТО
09 лютий, 2015, 09:00