Замість пенсіонерів-чиновників Гунчик чекає молодь

Замість пенсіонерів-чиновників Гунчик чекає молодь
У Волинській облдержадміністрацї хочуть бачити кваліфікованих молодих спеціалістів.

Задля цього обіцяють звільнити посадовців пенсійного віку, які уже довгі роки обіймають чиновницьке крісло, - повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оператичної наради 9 лютого.

«Якщо ми не будемо висувати на керівні посади молодих людей, оця консервація влади залишиться ще протягом дуже довгого часу», - підкреслив губернатор.

Зазначимо, що уже цього тижня в обласній державній адміністрації будуть проводити співбесіди з начальниками різних структурних підрозділів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У всякому доброму ділі треба починати з себе та свого оточення! А на рахунок готовності молодих вирішувати стратегічні завдання - ДУЖЕ ВЕЛИКЕ ПИТАННЯ. Попередня влада не встигла передати позитивний досвід ведення економіки, нова цього ніколи і не знала (регіоном керувати, не дебільні тролейбуси ліпити), от і думай, що ті прихильники кока-коли і поп-корна для рідної країни зможуть доброго зробити (на прикладі славного Гузя).
Відповісти
Слава Богу, що старих пердуханів, таких як Ревенко з кіностудіїї, Святослав Кравчук та іншим дадуть пінка під задницю, а може й недадуть?
Відповісти