Волинські волонтери пояснили, чому не прийшли на зустріч з Гунчиком

Волинські волонтери пояснили, чому не прийшли на зустріч з Гунчиком
Представники волонтерських організацій Волині заявили, що не ігнорують владу.

Основна причина, через яку вони не з’явились або запізнились на раду координаційного центру – відсутність часу. Про це вони повідомили журналістам «Громадське. Волинь» у понеділок, 9 лютого.

Власне, сьогодні у приміщенні Волинської ОДА мала відбутись чергова нарада членів координаційного центру із владою. Такі зустрічі волонтерів та владців відбуваються двічі на тиждень, з метою координації дій заради допомоги бійцям, які перебувають у зоні так званого АТО.

Проте, зустріч відмінили через те, що більшість волонтерів так і не з’явились у стінах ОДА.

Місцеві ЗМІ писали про те, що ніхто з волонтерів на нараду не прийшов. Однак, волонтер Наталія Толмачова та представник «Автомадану України» Андрій Попик запевняють, що на зустріч вони з’явились, хоч й із запізненням.

«В 12:15 я разом із Наталією Толмачовою був в ОДА. Нам секретар пана Гунчика Світлана Головачук (радник голови Волинської ОДА, - (ред.)) сказала, що зустріч перенесли на п’ятницю. Те, що ми не з’явились – неправдива інформація», – зазначив Андрій Попик.

Слова «автомайданівця» підтвердила й сама Наталія Толмачова.

«Ми з Андрієм Попиком запізнились на 15 хвилин. Вже все було зачинено. Світлана нам повідомила про те, що зустріч перенесена. Зараз всі волонтери працюють і в них немає часу. Я не знаю, чому прозвучала фраза про ігнорування. Це було дуже не гарно. Ніхто нікого не ігнорує. Ми хочемо співпрацювати з владою і надалі», – зазначила волонтер.

Стосовно інших представників волонтерських організацій, то вони прокоментували свою відсутність.

Так, член обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Валерій Курстак зазначив, що був у військовій частині.

«Повертався із військової частини, я там документи підписував, ще потрапив у затор. Їхали з Володимира-Волинського військова колона. Не треба з цього робити резонансу, тому що всі волонтери, які не прийшли або затримались, мали на це поважні причини. Владі простіше. У них робочий день, вони завжди знаходяться в ОДА, а ми «мотаємося» та постійно вирішуємо якісь свої справи. В п’ятницю всі прийдемо на нараду. Це просто збіг обставин», – зазначив Курстак.

Координатор волонтерського центру «Волинь.SOS» Тетяна Должко зазначила, що хворіє і через це з’явитись на зібрання координаційного центру не змогла.

Представники Рожищенської Самооборони заявили, що готують велике відвантаження для Маріуполя.

«Ми просимо вибачення у губернатора. Наступного разу обов’язково будемо. Сьогодні у нас фізично не вистачило людського ресурсу для засідання. Ми готуємо серйозне відвантаження на Маріуполь», – прокоментували ситуацію активісти.

Однак, усі волонтери заявляють, що не ігнорували представників та влади та хочуть і надалі з ними працювати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть вперше стану на бік влади.
шановні волонтери!
всі люди зайняті по своїй суті!
чи по0вашому люди, які працюють в оДА мають "сидіти і чекати" на скільки ви дозволите собі запізнитись?
мабуть, варто напрацювати команду - я не зміг - піде василь чи Степан чи Петро...
і після всього ви ще звичайно захочете сісіти у владні чи депутатські крісла...
Відповісти
про кого
000
Відповісти
тож бачите самі пишуть вирішували своі особисті справи от "волонтери" з Володимира-Волинського Панасюк з Зінкевичом продавали (очєрєдного) джипа якого нібито пригнали для АТО а продавали за 5000$ для полювання.Так що вибачте пане Гунчик ми "ЗАЙНЯТІ"
Відповісти
да це правда
Відповісти
Останні новини
Волинські волонтери пояснили, чому не прийшли на зустріч з Гунчиком
09 лютий, 2015, 16:05