Загиблому в АТО волинянину оплатили борг за помешкання

Загиблому в АТО волинянину оплатили борг за помешкання
Міський голова Петро Саганюк доручив своїм заступникам оплатити борг за комунальні послуги сім’ї загиблого в АТО мешканця Володимира-Волинського Дмитра Головіна.

13 тисяч гривень – це сума боргу за помешкання, в якому живуть 8-річна донька та 12-річний син героя, - пише "БУГ".

“Війна іде, воїни гинуть, а відпрацьованої системи перевезень тіл загиблих на батьківщину так і не має. Коли транспортували Діму, то допомагали усі – влада, підприємці, волонтери. Невідома волонтерка із Дніпропетровська допомогла оформити документи на вивіз тіла, а це, повірте, ще та бюрократична тяганина”, – розповів Петро Саганюк.

Тепер у Володимирі залишилася сім’я Дмитра Головіна – двоє дітей, які мешкають із бабусею. Міська влада має на меті не лише погасити борг за комунальні послуги героя, а й усіляко фінансово опікуватися дітьми. Із бюджету виділятимуть кошти на погашення квартирної плати Головіних, а також безкоштовно харчуватимуть діток у школі. “Ми повинні знати, чим живе ця родина, що їм необхідно і щось постійно для них робити”, – зазначив мер.

Окрім того, за кожним із заступників міського очільника Саганюка закріплені сім’ї загиблих і про роботу із ними чиновники постійно звітуються Петру Даниловичу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згадаєте мої слова, через рік-два про цю обітцянку забудуть.
Відповісти
Залишились діти з бабусею.... Хіба можна було забирати на війну єдиного опікуна неповнолітніх дітей??? І чи опікуватиметься і захищатиме держава його діток так само до останньої хвилини. як їх батько боронив Батьківщину....
Відповісти
констатую - у заголовку зазначено " оплатили" , далі по тексту , мер "доручив заступниам оплатити" .... це що - піар на людському горі...?????????
Відповісти
Я можу тільки уявити скільки разів бабусі з дітьми прийшлося оббивати пороги міської ради.
Відповісти
Останні новини
Загиблому в АТО волинянину оплатили борг за помешкання
10 лютий, 2015, 16:27