На Волині обговорили проблеми місцевого телебачення

На Волині обговорили проблеми місцевого телебачення
Володимир Гунчик та Ольга Куліш упродовж півгодинної розмови обговорили чимало актуальних питань, котрі напряму стосуються інформаційного простору Волині.

Зокрема гендиректор ВОДТРК акцентувала на необхідності продовження робіт щодо створення телецентру, детально розповіла, що зроблено й над чим іще потрібно попрацювати, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Зачепили й фінансову складову, адже цьогоріч державне замовлення для ВОДТРК зменшено практично удвічі й це за умови суттєвого зростання тарифів на трансляцію сигналу.

"Сформулюйте ваші пропозиції у документ й ми подумаємо, як зможемо допомогти. Грошей завше не вистачає, але ж потрібно щось робити. А тим паче зараз! Як представник держави зобов’язаний вас підтримувати, ми ж відстоюємо спільні інтереси", – порадив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик вкотре наголосив: маємо зону інформаційного вакууму в північних районах області, адже там відсутнє покриття як центральних каналів, так і місцевого. Натомість є засилля білоруського мовлення, котре не завжди подає об’єктивну інформацію і щодо подій в Україні також. Відтак голова облдержадміністрації попрохав зробити аналіз обсягів покриття, пообіцявши повернутися до теми незабаром.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і ну... Що ж це за розмова з найконсервативнішою людиною на Волині з найконсервативнішим телеЇбаченням в найгіршому розумінні цього слова?
Відповісти
Останні новини
На Волині обговорили проблеми місцевого телебачення
10 лютий, 2015, 16:53