У Мінську про припинення вогню не домовились, - ЗМІ

У Мінську про припинення вогню не домовились, - ЗМІ
Російський телеканал "Дождь" повідомив з посиланням на своє джерело у тристоронній контактній групі щодо Донбасу, що на зустрічі 10 лютого сторони не змогли домовитись про режим припинення вогню.

"Це не так, ми це спростовуємо", — повідомило джерело "Дождя" про раніше поширену у ЗМІ інформацію, що під час зустрічі у столиці Білорусі сторони погодились на припинення вогню та контроль за цією домовленістю, - пише "канал 24"

Водночас представник терористичної "ДНР" Денис Пушилін заявив, що консультації можуть відновити вранці 11 лютого.

"Все буде залежати від готовності інших учасників контактної групи і, насамперед, України, дати відповідь на наші пропозиції. Не виключено, що переговори контактної групи відновляться сьогодні вранці", — цитує його видання "РБК-Україна".

Нагадаємо, ввечері 10 лютого учасники тристоронньої контактної групи ніяк не прокоментували результатів своєї зустрічі у Мінську. У ЗМІ, однак, з'явилась інформація про прийняте рішення щодо припинення вогню на Донбасі.

Від підсумків засідання контактної групи залежить, чи відбудеться 11 лютого в Мінську зустріч лідерів "нормандської четвірки", до якої входять Росія, Німеччина, Франція та Україна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.