Волинян спіймали на пограбуванні підприємства

Волинян спіймали на пограбуванні підприємства
24-річний молодик, котрий був організатором злочину, втягнув у протиправну діяльність неповнолітнього.

До чергової частини камінь-каширського районного відділу міліції надійшло повідомлення від сторожа підприємства про те, що невідомі особи проникли у приміщення складу, звідки намагалися викрасти три редуктори, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Працівники сектору кримінальної міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що до вчинення правопорушення причетні 24-річний та 15-річний місцеві жителі.

Під час розслідування міліціонери встановили, що близько 18-ї години 24-річний молодик, змовившись із неповнолітнім 15-річним хлопцем, проникли на склад і за допомогою слюсарських ключів відкрутили три металеві редуктори, які кріпилися до елеватора.

Наступного дня близько 14-ї години повернулися на склад, аби винести «підготовлені» речі. Однак у цей момент їх помітив сторож, який і завадив їхнім злочинним намірам.

Слідчим відділенням Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 1 ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.