Волиняни пожертвували два авто мобілізованим бійцям. ФОТО

Волиняни пожертвували два авто мобілізованим бійцям. ФОТО
Днями на Ковельщині про особливо важливу місію тих, хто в тилу, розповів о. Матвій Олійник, коли освячував автомобілі для воїнів-односельців.

Цього тижня в зону АТО з селища Люблинець відправляються Ігор Мазурок, Сергій Корнелюк, Олександр Овадюк та Петро Видрич. Два авто для них придбано спільними зусиллями громади і деяких благодійників, які залишили свої імена в таємниці, - повідомляє прес-служба Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату.

Автомобілі з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла освятили настоятелі парафій Великомученика Пантелеймона Цілителя священик Матвій Олійник та Архістратига Михаїла в с. Воля Ковельська протоієрей Володимир Удуд.

«Будучи в тилу, наш обов’язок – усіляка допомога героям на Сході, тому я вдячний усім, хто долучився до цієї справи. Нехай Господь, бачачи ваше жертовне серце і добру волю, надихає й далі трудитися на благо української держави та розбудовувати помісну церкву в Україні», – зауважив у слові о. Матвій.

Один автомобіль – фольксваген – переобладнано для перевезення поранених, другий – позашляховик форд. Завдяки згуртованості небайдужих людей транспорт швидко пройшов належний ремонт і техогляд.

Люблинецький душпастир також звернув увагу на потребу єднання народу: «У час, коли ворог прагне поневолити і загарбати наші землі, українські боголюбиві воїни сьогодні „душу й тіло“ покладають за наше майбутнє, за нашу свободу і мир. Вони нас усіх навчають, як потрібно по-справжньому любити свою Україну, як відстоювати справедливість».

Найактивніших жертводавців та майстрів нагородили архієрейськими грамотами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даааа, такую рухлядь только в зону АТО! Хорошо, что хоть покрасить догадались. Зато пропиарились.
Відповісти
Останні новини
Волиняни пожертвували два авто мобілізованим бійцям. ФОТО
12 лютий, 2015, 10:39