Танцювальний Луцьк: Артем Шошин

Танцювальний Луцьк: Артем Шошин
Люди люблять танцювати. Від ритмічних рухів з містичним змістом у племенах до американського свінгу і брейк-дансу танець завжди займав важливе місце в культурі людства.

Хтось «відпускає» свої тіло лише після випитих чарок алкоголю і танцює тільки вдома чи на приватних святкуваннях, «щоб ніхто не бачив». Та є такі, що займаються танцями професійно, намагаються через танець щось доносити глядачеві.

Нова рубрика «Танцювальний Луцьк» на ВолиньPost показуватиме таких танцюристів та танцгурти Луцька. Тут – про людей і місце танцю в їхньому житті, здобутки і перемоги, нелегкі будні тренувань.

Читачі рубрики дізнаються про відомих і маловідомих танцюристів, які роблять культуру міста більш яскравою.

Ми не маємо критеріїв підбору героїв рубрики і намагатимемося розповісти якнайбільше про стилі танців і луцьких танцюристів, які намагаються себе знайти в них.

Перший герой рубрики – Артем Шошин, йому 23 роки. Про себе він розповідає сам.

* * *

Танцювати я почав у 16. Довелось нелегко, адже потрібно було наздоганяти людей, котрі танцюють з пелюшок. Все розпочалось із бальних танців. Мене підкорив цей світ розкоші та блиску.

Я поставив перед собою ціль – навчитись танцювати і вирішив добитись того, чого хочу. Вчені довели, що танці виробляють гормон щастя і я можу сказати, що це правда. Я людина, яка може порівняти своє життя до 16 (без танців) та після (танцюючи). Так, от, після 16 моє життя кардинально змінилось.

Два роки я жив у танцювальному залі. Переміг на багатьох конкурсах зі своєю партнершою.

В мене виникла мрія – потрапити на шоу «Танцюють всі». У 18 я спробував і потрапив до сотні, у двадцятку найкращих не пройшов.

Після цього до своєї трупи у Санкт-Петербурзькому чоловічому балеті мене запросив легендарний Валерій Михайловський.

За 4 дні я покинув роботу, навчання, друзів та рідне місто і поїхав до чужої країни. Мені було страшенно важко. Я танцював із випускниками найкращих балетних училищ Росії. Там я вперше став на пуанти і вони мене підкорили. Не знаю чим, але точно не стиранням ніг до крові.

Рік у Петербурзі мене багато чому навчив і після цього я знов спробував себе у проекті «Танцюють всі 5». Моя мрія збулась. Я потрапив до двадцятки. На жаль, протримався лише 5 ефірів. У шоу я розчарувася.

Після нього повернувся до рідного міста, щоб загоїти рани. Я довчився, створив власний балет сучасного танцю. Переважно танцювали «контемпорарі». Після аншлагу на нашому спектаклі 30 серпня 2013 року ми створили театр «Молодий балет Волині». Після чудових відгуків про нього мене запросив до себе в трупу Раду Поклітару. Це була не перша пропозиція від нього.

І, от, вже півтора року танцюю у «Київ Модерн Балет». Я вважаю себе одним із найсильніших учасників. Напевне це через те, що ще Михайловський навчив мене працювати по максимуму.

Отож, не так важливо як пізно ви почали займатись улюбленою справою. Нехай собі сміються за спиною, кажуть, що ви не зможете. Невеликі труднощі лише розпалюють, мотивують та приводять до великої перемоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ого, щось цікаве
Відповісти
Знімаю шляпу!!!!!!!!! Це подвиг і памятник терпінню і праці!!!!!!!!!Хай щастить!!!! І чим побільше вчитися у Михайловського!!!!!!
Відповісти
чоловічий балет - це дуже круто! я навіть не знала що з луцька є такі люди. що тут сказати тільки побажати удачі.
Відповісти
ну не знаю.... виднощо людина старається і живе балетом, але чесно я би з більшою охотою подивився б на оголених дівчєт))))
Відповісти
На оголених дівчет ще ваші пращури дивились, живіть соврєменной жизнью, будьтє в трендє
Відповісти
Достойний поваги, однозначно. Та і хлопчик гарненький!
Відповісти
молодець!)))))) прекрасний і цікавий приклад! )))))нехай щастить! ))))
Відповісти
Знайома з Артемом!Насправді чудовий танцівник і прекрасна людина!Завжди щирий,цілеспрямований, справжній і чесний!Поважаю за його досягнення і за те, що в певному сенсі в свій час підняв танцювальний рівень Луцька на достойний рівень.Такими людьми повинено пишатись наше місто, адже їх так мало!
Відповісти
Вискажусь стриманно: мистецтво - згіден, но красити собі очі, губи, брови, це вже занадто, і не по мужськи.

П.С,
судячи з того, що коментарі залишили лише дівчата, роблю висновок що Волиньпост "підтримує" свободу слова в коментарях
Відповісти
Це ж артист, йому не тiльки фарбуватись можна...
Солiдний матерiал.
Людина важкою працею торуе шлях до мрii.
Відповісти
О, нарешті якась достойна рубрика з"явилась !!! талановитих людей треба підтримувати і про них мають знати . Артему успіхів та натхнення )))
Дмитро ,цитую Вас "истецтво - згіден, но красити собі очі, губи, брови, це вже занадто, і не по мужськи" . Сприймайте це як грим,без якого не обходиться жоден артист виходячи на сцену, а не як макіяж ) По вулиці він же так не ходить ;)
Відповісти
Це - мій двоюрідний племінник! Пишаємося ним
Відповісти
Ідея рубрики чудова! Дуже хочеться надіятись, що в коментарях не буде такого обсирання як у Стильному Луцьку. Хочеться вірити, що лучани стали толерантнішими і людянішими.
Одна замітка лише - а чи не краще було б створити рубрику "мистецький Луцьк" або "творчий Луцьк", де можна було б показувати творчих людей та їх творіння, не лише хорнографів)
Відповісти
ставайте автором пропонованої рубрики - і залюбки відкриємо!)
Відповісти