Луцький перевізник каже, що 3 гривні у всіх маршрутках – надто мало

Луцький перевізник каже, що 3 гривні у всіх маршрутках – надто мало
Керівник підприємства «Санрайз», яке здійснює пасажирські перевезення на деяких маршрутах Луцька, Юрій Девіцький вважає, підвищення вартості проїзду у всіх маршрутках Луцька до 3 гривень не покриє їх витрати.

Про це він повідомив під час «круглого столу» щодо обговорення тарифів у четвер, 12 лютого.

За його словами, у тариф – 3 гривні вкладається вартість палива 16,3 гривні, натомість нині воно коштує 20-21 гривню. Також з моменту, коли останній раз переглядали тарифи, вартість запчастин зросла на 100-200%.

Він навів приклад, що у вихідні на маршруті №12 заробляють 1000 гривень, а на паливо витрачають близько 950 гривень. На зарплати, амортизації та прибуток залишається лише 50 гривень, - пояснив Девіцький.

Він зауважив, що при такому розмірі тарифів маршрутки у Луцьку рано чи пізно поламаються та можуть зникнути як вид транспорту. У такому разі інтервал маршруту можуть збільшити до 20-30 хвилин, - каже перевізник.

Він зауважив, що люди, які критикують підвищення тарифів до 3 гривень, «з Марсу спустилися». Критикам він запропонував взяти автобус та попрацювати день, щоб переконатися: багато маршрутів нерентабельні.

Однак наразі він погодився, щоб тарифи підняли хоча б до 3 гривень.

Нагадаємо, заступник міського голови Тарас Яковлев запропонував винести на розгляд виконкому рішення про підвищення із 1 березня тарифу на всіх маршрутах Луцька до 3 гривень.

Натомість ще один перевізник Олександр Шаміс запропонував, щоб тарифи підвищили вже з 19 лютого, а не з 1 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні,перевізники,ви дограетесь,до того,що не буде кого возити,з такими фінансовими обгрунтуваннями скоро на таксі буде дешевше іздити.
Відповісти
а може гнати такіх перевізників з міста,
Відповісти
Цілком підтримую - гнати!
Відповісти
гнати ви мастаки то прийде свидомий яйценюк з маршрутками и циною по 15 грн и будете мовчки издити ще й в дупу цилувати и радити з своеи гидности
Відповісти
Ну то якщо так тяжко, то не їзди взагалі, чого ж тоді на 3 гривні погодився????
Відповісти
Для них не рентабельно? не проблнма, я готовий на маршруті 12 возити людей по 2 грн. Зажрались вони вже всі...якщо запчастини і бензин подорощали то це не означає що доходи в людей збільшились!! Чи вони можливо хочеть завжди заробляти 40-50% прибутку..Не шановні власники маршрутних таксі, а не здається вам що пора вже трішички *хлебальнік* прикрити ..скільки барижити можна??
Відповісти
отаї))))
перед виборами як Голєва піарилась, то кричала, що і 2.50 то забагато і що перевізники зажрались і спекулюють, а тепе її ж підприємство навіть не стіпісняється більше трьох вламувати
та ви вже там всі коли заспокоїтесь?????
мінімалку там коли на чергові три копійки піднімуть? в грудні? от тоді і про проїзд поміркуймо?
за що, бл... жити, а???
Відповісти
Да для них всіх пох*й...А чому б не провести відкритий конкурс з подальшим підписанням контракту між перевізниками хто погодиться перевозити по меншому тарифу. а так вибачте забув там вже все роздеребанено та поділено(бабло рулить)
Відповісти
Готовий платити по 3,5-4 грн. але КАСОВИЙ АПАРАТ в кожну маршрутку. Слабо? І не треба буде розказувати про збитки. все одразу буде видно. але про таке перевізники і не згадують. ВИМАГАЮ КАСОВІ АПАРАТИ!!! ТРЕБА МУСУВАТИ ЦЮ ІДЕЮ ЧИМБІЛЬШЕ. контроль і легальні заробітки.
Відповісти
Пану Девіцькому й справді варто було б подбати спочатку про якість перевезення в своїх маршрутках. Останній випадок довів ледве не до розпачу - коли й так поспішаєш і чекаєш ту "2"-ку, то вони їздять наввипередки відремонтованим проспектом Соборності, і зупинятися для одного пасажира навіть не збираються. То так вони дбають про лучан? А щодо вартості - невигідно - йди в інший бізнес, там де вигідно. Людям,які отримують зарплату в гривнях теж зараз невигідно жити, а заробіток нам ніхто не збільшує, і що робити нам??? Які круглі столи збирати?
Відповісти
Шановні перевізники, Вашої ласої жадібності до прибутку немає межі. Що важко? Шукайте нову роботу!
Відповісти
А де вони солярку по 21 знаходять??? Так в них ще й договори з АЗС є про дешевші ціни на пальне!
Відповісти
А давайте перевіримо декларації перевізників!їх дома і квартири і на яких машинах їздять і побачимо їх зразу прибуткі і перевезення "збиткові"!
Відповісти
ніхто правдивих доходів не показує, зате придумують надвитрати...люстрацію мартшрутчикам!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцький перевізник каже, що 3 гривні у всіх маршрутках – надто мало
12 лютий, 2015, 12:49