У Луцьку прибрали парк імені Лесі Українки. ФОТО

У Луцьку прибрали парк імені Лесі Українки. ФОТО
Відбулася екологічна акція у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Упродовж останніх двох років у нашому місті згідно з розпорядженням міського голови Миколи Романюка відбуваються загальноміські санітарні дні з прибирання парків, скверів, природоохоронних смуг річок, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

У четвер, 12 лютого, за ініціативи відділу екології міської ради відбулася екологічна акція у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Колективи більше десяти підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності очищали парк від самосіву, сухих дерев та твердих побутових відходів. Студенти збирали сміття у мішки, вантажили на машини, які вивезли на сміттєзвалище у Брище.

Серед тих, хто очищали парк, були колективи комунального підприємства «Парки та сквери Луцька», ЖКП №3, ЛКАП “Луцькспецкомунтранс”, ПАТ“Волиньавто”, заводу “Мотор”, Луцького педагогічного коледжу, підприємець Олег Бойко.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока розповів, що погодні умови дозволяють проводити роботи з благоустрою. У парку попередньо провели підготовчі роботи, з допомогою насосної станції спустили воду з меліоративних каналів для очищення ділянок парку, які потерпають від підтоплення. Борис Сорока переконаний, що дбати про чистоту довкілля потрібно незалежно від пори року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.