В Україні підвищать тарифи на газ і опалення

В Україні підвищать тарифи на газ і опалення
З метою забезпечення бездефіцитності бюджету НАК "Нафтогаз України" тарифи на газ та опалення для населення будуть підвищені до економічно обґрунтованого рівня до квітня 2017 року.

Про це йдеться в прес-релізі за підсумками переговорів місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) з урядом України. - повідомляє Insider.

"З метою оздоровлення "Нафтогазу" та усунення витоку бюджетних коштів, влада вирішила впровадити негайне коригування цін на газ та опалення, спрямоване на досягнення рівня повного відшкодування їх вартості до квітня 2017 року, захищаючи бідні верстви населення шляхом реформування системи соціального захисту і виділення достатніх бюджетних ресурсів", – йдеться у документі.

Згідно з повідомленням, українська влада також зобов'язалися поліпшити структуру корпоративного управління "Нафтогазу" і представила всеосяжну стратегію, спрямовану на сприяння ефективності та енергетичної незалежності, а також підвищення власного видобутку газу.

Як повідомляв Insider, нова програма співпраці з МВФ передбачає виведення бюджету НАК "Нафтогаз України" на бездефіцитний рівень за два роки шляхом підвищення внутрішніх цін на природний газ до економічно обґрунтованого рівня.

Раніше голова МВФ Крістін Лагард повідомила, що за результатами переговорів з українським урядом МВФ прийняв попереднє рішення про надання Україні розширеної чотирирічної програми кредитування на $17,5 млрд. Водночас нова програма співпраці ще має бути затверджена радою директорів МВФ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли вже в Украіні підвищать зарплати і пенсіі,чого міжнародна спільнота не бачить мізерноі зарплати,чи за тридцять баксів на місяць можна жити?!

Відповісти
Евроспильнота не видит войны, нищеты и проч. Половина еврочиновников Украину ищут на карте Африки
Відповісти
А всем недовольным как дважды два объяснят, что во всем виноват "агрессор"!)))
Відповісти
Европа обещает 40 лимонардов. Но. Пенсионный возраст 60-65 лет. Повышение услуг ЖКХ,газ и проч. В ШЕСТЬ раз ещё. Здобули
Відповісти
ще такого геноциду українців не було з 90 років. От і будь тут патріотом країни, якій ти не потрібен !
Відповісти
так куди вже вище!!?
Відповісти
В Україні повно сімей, де непрацюючий живе з матір'ю пенсіонеркою. Живуть на одну її пенсію. Якщо немає довідки про доходи, то хто дасть такій сім'ї субсидію? Страждає пенсіонерка - ліки обходяться 150 гривень на місяць, після оплати за житло залишку її пенсії вистачає на 10 днів. Що буде потім?
Відповісти