Неповносправний волинянин майструє бійцям АТО обереги. ВІДЕО

Неповносправний волинянин майструє бійцям АТО обереги. ВІДЕО
Неповносправний волинянин Руслан Корець майструє хрестики з бісеру і передає їх на схід українським воякам. Хоча робота чоловікові дається нелегко, її результат не лише тішить око, а й додає сили, кажуть самі бійці.

Про це йдеться у сюжеті програми перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK.

Русланові Корцю – 36, із них останні чотири роки чоловік живе у геріатричному пансіонаті. Через травму голови він частково втратив пам'ять. Тож попри велике бажання, не придатний до служби у війську. Відтак, каже, підтримує бійців морально – плете з бісеру невеликі хрестики і передає їх на фронт.

Права рука Руслана не слухається. Відтак, працює лише лівою. Тож, щоб виготовити один хрестик, витрачає більш як п’ять годин.

«Наскільки в нього чиста душа, треба ж було додуматися – йому болить душа за Україну. Він сам не може воювати на Сході, тому вирішив допомагати, як може. Він часто приходить до мене в кімнату і каже: «АТО-АТО», – розповідає мешканка геріатричного пансіонату Тетяна Білітюк.

Обереги з бісеру Руслан сам відніс у місцевий військкомат. Там їх роздали солдатам, ті ж кажуть, що саме такі дрібнички на фронті цінують найбільше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодец. Только пусть эти обереги передаст детям и старикам, которых тупо бомбят, эти солдаты по приказу узколобого микроба порошенка, холопа нигерской американской обезъяны.
Відповісти
Детям Донбасса эти обереги отправлял бы...
Відповісти