«Він як хазяїн області - у нас так не буде», - Данильчук про непорозуміння з Гунчиком

«Він як хазяїн області - у нас так не буде», - Данильчук про непорозуміння з Гунчиком
Громадські організації Волині уже третій місяць не можуть отримати в користування повноцінного приміщення.

Про це стало відомо під час під час прес-конференції з громадськими та волонтерськими організаціями 11 лютого.

Нагадаємо, волинські волонтери прагнуть пояснення від Волинської ОДА щодо обіцяних 30 тонн пального, яке адміністрація нібито виділила трьом громадським організаціям.

За словами громадського активіста та колишнього керівника ГО «Правий сектор Волинь» Павла Данильчука, у Волинській ОДА говорилося про те, що приміщення для «Автомайдану», «Самооборони», Спілки ветеранів Афганістану та інших волонтерських структур знайдуть та передадуть у користування, однак замість обіцяних квадратних метрів лише «пачки бюрократичної переписки».

«Взагалі в нас є проблема зі спілкуванням з сьогоднішньою владою та керівництвом адміністрації. І журналістів як виганяв Гунчик з кабінету… Ну що це за підходи,вибачте мені?! Людина, мабуть, не розуміє, що в нас відбулася Революція і і йде війна. З Олегом (авт. - Олег Бондарук – керівник «Автомайдану України») спілкувалися про те. Що є проблема з приміщенням тому, що не вистачає місця Спілці ветеранів Афганістану, Автомайдану та багатьом організаціям. Говорилося про те, щоб такі приміщення шукати і надавати, бо десь винаймаються приватні склади, десь хтось здає власний офіс», - зазначив Данильчук.

Він наголосив, що бажане приміщення, де можна було б зберігати продукти, речі, спорядження, яке направляється бійцям на Схід, знайшли на вулиці Острозького, 12, однак отримати погодження облдержадміністрації не вдалося – орендує квадратні метри там київська фірма.

«Приміщення стоїть пусткою, пише «оренда». Знімає його фірма з київською реєстрацією. До неї мають певні прив’язки місцеві підприємці. Приміщення, яке належить фонду держмайна, пустує, платиться за нього оренда. Для чого має пустувати приміщення, якщо воно може використовуватися п’ятьма волонтерськими організаціями. Воно якраз ідеально підходить під склади. Три місяці бюрократичних переписок і ситуація не змінилася… Та фірма продовжила договір оренди, який закінчився 2 грудня минулого року, і відмовили для громадських організацій, хоча пакет документів для оренди приміщення надали», - каже Павло Данильчук.

З його слів, голова ОДА Володимир Гунчик повинен розуміти, що з громадськість потрібно спілкуватися й наводити діалог.

«Так відчувається, що він як хазяїн області. В нас так не буде, як за Клімчука, світла йому пам’ять, не буде! Я йому хочу сказати, і громадськість скаже, і хлопці, які повертаються з АТО. Він має розуміти, що потрібно наводити діалог і чути один одного тому, що без того не буде порозуміння», - додав активіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наробили тих організацій що фіг його знає хто чим займається. Не можна було створити якусь одну структуру яка б централізовано і відкрито займалась волонтерством??? Така кількість всіх цих секторів і т.д. тільки для приховування відмивань і існує!
Відповісти
Покажіть приклад: стовріть та об'єднайте людей - u are always welcome
Відповісти
негоже пашо жіночим імям називатись та і жінки у нас хоробріші за тебе
Відповісти
то походіть ше раз за Гунчиком. практика показує, шо то діє
Відповісти
Правда на цей раз його потрібно поводити по вулицях міста в колі громадських керівників області.
Відповісти
і хороводи водити, і пісні співати, і волосся на грудях рвати, канєха
Відповісти
вірити не вірити Вам---- Данильчук був на майдані в Київі, але тільки почалось там жарко він приїхав буцім тут формувати батальйон замість того щоб бути з побратимами на майдані, другий факт пішов в Азов, коли все було м'ягко піарився біля моря з автоматом))) коли стало гаряче знову приїхав в Луцьк))) робіть самі висновки!!!
Відповісти
Підтверджую: - Паша зліняв ще 17 лютого залишивши сотню на Пегаса, але в березні приїджав до Пісні по бабки, і ще був у Нових Петрівцях коли ми були були в Першому батальоні Нацгвардії. Те ж приїждав по гроші.

І з Азовом те ж правда. Видно людина в темі як і я. Ще б про БУРШТИН згадали і про ПРАВИЙ СЕКТОР і КАРТИНА БУЛА Б МАСЛОМ.

До дому Паша, до дому! На Рівенщину! На Рівенщину!
Відповісти
Та Данильчук дійсно патріот - патріот американських президентів на копюрах...
Відповісти
Всі вже давно зробили висновки.Єдиний хто не робить це Данильчук,який схоже путінівською хворобою захворів-живе в своїй реальності.
Відповісти
Не думаю, що він передбачав події 18 лютого. Так складалися обставини, й, може, Бог просто його оберігав у такий спосіб. Зрештою міліцію тут він втихомирював й не боявся брати за це відповідальність. Не судіть, люди...
Відповісти
А я думаю, бо тоді був у Києві. А якщо так склались обставини значить Паша цього хотів. Я зі своїм другом постраждав 29січня підчас штурму АПК, але Паші там не було. 18-20 лютого його теж не було, підчас наступу росіян 28 серпня на Новоазовськ його те ж не було. Це якась певна законорімність не знаходите. А ще сотник 35 штурмової сотні?! А ЙОГО БОГА я знаю на ймення - це ГРОШІ, і ще раз ГРОЩІ, із Бондарем, Мартиненком, Гузем. І втихомирював міліцію коли все минуло. А судити треба як крисака та чмо, що побратимів здає за гроші і ще піариться при цьому роблячи патріотичне мужнє лице із сльозою на щоці.
Відповісти
це не революція гідності а держевний переворот по факту і результатам
Відповісти
Данильчук тікай до себе в село і горя не матимеш, бо коли повернуться справжні патріоти зі Сходу то вони покажуть твоє місце.Хто ти такий разом з ПС та Самообороною,щоб тобі безкоштовно приміщення надавати!!???Ті хто дійсно хоче допомогти -беруть це і роблять.Всі влонтери допомагають і не лють сльози так,як Данильчук.Чи вже вирішив перекваліфікуватися з бурштинокопача в волонтера!!)))А про хазяїна ти б мовчав бо Ковельчани приїдуть і заженуть тебе за Дерно,якщо влуцьку таких не знайдеться.
Відповісти
Паш, а ти спробуй зробити бодай щось. Як спробуєш, зрозумієш - що горлати на майданах і давати результати для країни не одне і те саме.
Відповісти
Данильчук, дивись щоб "київська фірма" не загнала тебе за сині хмари...
Відповісти
Данильчука погнали з пс не просто так, диму без вогню не буває
Відповісти
Данильчук ти ж читаєш те що тут пишуть будь чоловіком піди геть!
Відповісти
P.S. признай ти історія доречі невдала прощай!
Відповісти
Данильчук ти самий кращий і люди тобі вірять не підведи нас!не слухай дурні коментарі ти патріот і так тримати!добийся за нас бо ми не можем ми прості люди!а ти наш представник!
Відповісти
Звісно кращий в обмані та дерибані - Остап Бендер у вишиванці із гаменцем та візиткою яроша на лобі. Дійсно - патріот грошей та слави.

p.s. Простим людям простих шахраїв як Данильчук!
Відповісти
Скільки можна піарити цього Пашу. Його час вийшов. Горлапанити, робити заяви - це його. А в іншому дуже посередній пацик. Не герой і не мудрець.
Відповісти
Паша не один патріот американських копюр,ще є патріот Руслан,ще"ніхто крім нас",зам комбата "Донбас",пів полковника з"Азову" тут їх ціла шайка.Ось і розберись попробуй,хто тут більший патріот.
Відповісти
данильчук а ти як волонтер то зроби добре діло..покажи приклад..продай авто яке незрозуміло як придбав і купи пальне для волонтерів...
Відповісти
Володимир хунчик ні..я не зрозуміє поки його не викинуть [] з кабінета
Відповісти
Данильчук - людина без освіти. Якщо в дипломі СНУ ім. Палиці вказаний фах "політологія" чи "соціологія", вважай, що каліка на голову. При заповненні анкети в графі "освіта" треба ставити прочерк або "не отримав ніякої освіти". СНУ не дає освіти - це бізнес на бідних сільських дітях. Така освіта може принести країні новий соціальний бунт. Базари переповнені політологами, філологами і економістами. Торгувати зеленою цибулею і китайськими ліхтариками - освіти СНУ не треба. Першого, кого треба було люструвати - це коцана. Коцан - зло суспільства.
Відповісти
Я з вами згідний щодо рівня освіти, який дає СНУ ім. проф. Коцана, але для політичних лідерів (одним з яких в нашому регіоні є п. Данильчук)освіта на жаль, чи на щастя не завжди головне. - Яку освіту мав Валенса? І де Польща з "неосвіченим" електриком і де Україна з її докторами і проФФесорами при владі?
Відповісти
І хай було б як за Клімчука (царство небесне йому) то був дійсно хазяїн, не в плані цар а в плані робити і відповідати за це!! А таких майданомудаків які думають що вони керують чимось, треба вчити.
Відповісти
З ГРОМАДСЬКИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ ПОТРІБНО ВЕСТИ ДІАЛОГ. ПАША ПРАВИЙ НА 100 % .
Відповісти
Сталін про Жукова казав: "У него нет высшего военного образования, и пока он в нем не нуждается". Так можна сказати і про Валенсу. Валенса пройшов політичний вишкіл у важкому підпіллі при комунізмі, ризикував, помилявся. Він створив першу в Європі непідконтрольну владі профспілку "Солідарсність". Валенса - лідер від Бога, а Данильчук - вискочка і рекетир. Щодо його лідерства, то просто не смішіть людей. Рівняти Данильчука і Валенсу, це те ж, що рівняти х*й до пальця. Данильчук - просто сільський хлопець з села Торговиця з хижими, як в шакала, очима, який, можливо, й не має трудової книжки, який навіть собачої будки не збудував. Рекетири теж не мають гострої потреби в освіті.
Відповісти
Такі розумахи, що мені аж ніяково жити з вами всіма в одному місці - не гідна, мабуть)
Робіть кожен свою роботу добре, а після роботи на годинку приходбте до будь-кого з волонтерів зі словами "Я хочу допомогти. Дайте мені змогу допомогти". Вас забезпечать роботою: завжди треба працьовиті руки і світлі голови.
Відповісти
Останні новини
«Він як хазяїн області - у нас так не буде», - Данильчук про непорозуміння з Гунчиком
12 лютий, 2015, 18:26