Романтичне печиво до Дня святого Валентина*

Романтичне печиво до Дня святого Валентина*
Чим більше добрих та солодких свят і приводів подарувати один одному радість, тим краще - наші кореспонденти переконались у цьому самі.

Наближається 14 лютого – солодке love-свято. До цього святкування хлібний бренд ТЕРЕМНО вирішив спекти особливе романтичне печиво, щоб ми могли подарувати один одному маленьку солодку радість і одночасно написати теплі слова на листівці, яка прикріплена до нього.

Тістечко "Валентинка" створено в популярному європейському стилі hand-made. Ми мали можливість поспостерігати за самим процесом розпису - ніжне пісочне печиво глазурується білосніжним мереживом вручну та декорується серцем із ягідного конфітюру, яке символізує найсвітліші почуття до близької людини. Саме тому кожне печиво має свій оригінальний розпис, і солодка «Валентинка» завжди буде неповторною.

Крім того, для святкової упаковки тістечка було обрано обрано романтичний сюжет із комікса «Love is...» від відомого британського художника Білла Еспрі. Його рисунки – улюблений всіма милий символ свята Кохання.

from TEREMNO with love!

Робіть маленькі сюрпризи з великою любов'ю!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.