Майкон розповів про побиття футболістів та продаж матчів

Майкон розповів про побиття футболістів та продаж матчів
Форвард «Волині» Майкон Олівейра розповів про тіньові схеми в українському футболі та цікаві випадки ставлення тренерів до своїх гравців.

Даною інформацією футболіст поділився в інтерв'ю для Jornal Floripa, пише Чемпіон.

«Якось ми вели після першого тайму 4:0, але наш тренер вбіг в роздягальню, лаючи всіх і вся. Потім схопив одного хлопчика і ударив його в місце нижче спини», - згадав Майкон.

Повідав бразилець і про свій бій з Віталієм Кварцяним. За словами футболіста, розгніваний тренер одного разу запустив йому в голову шматком крейди. Майкон не став терпіти таку агресію і запропонував Кварцяному з'ясувати відносини в бійці.

«А буває й таке, що президент одного клубу винен гроші президенту іншого клубу. Тому йому доводиться розплачуватися тим, що знімати з матчу своїх кращих футболістів», - дивується нападник.

«Не залишалося нічого іншого, окрім як робити вигляд, ніби ти не розумієш, що тут відбувається», - наводить зізнання Майкона видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1. Схоже Майкоша вирішив контракт до 31.08.2012 у Волині не догравати.

2. СМЕРДОТУ в нашому футболі можуть змести лише ось такі заяви - так було свого часу в ФРН (скандал книжки Тоні Шумахера) і т.д.
В латінос інша ментальність - там тільки AMIGO не зрадить свого AMIGO. Ми для них - чужі, і грошовитий Шахтар, і бідна Волинь.Дай Боже, щоби не дійшло до звинувачень у згвалтуваннях тренерами футболістів.
Відповісти
Прикол, і як це розуміти?
Відповісти
Майкошу накал!!! зрадник-геть. Хоча думаю, що це-не-правда.
Відповісти
Останні новини
Майкон розповів про побиття футболістів та продаж матчів
05 червень, 2012, 14:23