У Луцькій міській раді - вакантні посади

У Луцькій міській раді - вакантні посади
Микола Романюк підписав розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад у департаменті економічної політики.

Конкурс оголошено на заміщення вакантних посад: директора департаменту економічної політики; заступника директора департаменту економічної політики, начальника відділу інвестиційної політики; головного спеціаліста відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики Луцької міської ради, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

З вимогами до кандидатів можна ознайомитися на офіційному сайті Луцької міської ради у рубриці “Вакансії” та у газеті “Луцький замок” від 12.02.2015 року №5.

З-поміж інших вимог до кандидатів - обов'язкове знання іноземної мови (англійська) на рівні вільного володіння.

Заяви для участі в конкурсі приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Кандидати на посади будуть складати іспит на знання Конституції України, законів України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про державну службу”, „Про службу в органах місцевого самоврядування” та „Про засади запобігання і протидії корупції”, а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень виконавчого органу міської ради.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати у відділі кадрової роботи та нагород Луцької міської ради (Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19, каб. 308 тел. 777906).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для занятия должностей руководителей по экономике и инвестициям требуется всего лишь "обов'язкове знання іноземної мови (англійська) на рівні вільного володіння"??? То-то с экономикой что-то не так...
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міській раді - вакантні посади
13 лютий, 2015, 11:58
50 фотожаб сірого. ФОТО
13 лютий, 2015, 11:30